Uncategorized

Voor het laatst.

DSC_0025
Vandaag om kwart over 3 speel ik mijn laatste hockeywedstrijd, heel jammer vind ik. Als ik niet slaag ga ik weer op hockey maar als ik wel slaag dan niet. Ik vind het heel jammer dat ik er vanaf ga maar tja het is voor mij niet te doen om straks school, werk, hockey en evt. nog toneel erbij te doen.
Het leek me leuk om vandaag wat foto’s te maken van mijn laatste hockeywedstrijd maar helaas komen mijn ouders niet kijken omdat ze er geen tijd voor hebben :( Ik had een heel leuk artikel voor vandaag klaar, nee niet klaar. In de planning, en daar moest ik nog wat foto’s voor maken. Alleen heeft helaas mijn broer iets gedaan waardoor dat niet meer mogelijk is. Helaas.. 
Liefs, Romy
Ik weet eindelijk hoe ik enveloppen kan maken!

18 thoughts on “Voor het laatst.

  1. Jammer dat je stopt met hockey, maar snap het wel. Ik heb vorig jaar dezelfde beslissing genomen alleen met iets andere redenen.
    En leuk dat je nu zelf enveloppen kan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *