Uncategorized

“Voorlopig” laatste Koninginnedag

Het duurt nog wel even voordat ik weer kan zeggen; Koninginnedag. Dit wordt wel echt wennen maar ik denk dat ik het al gauw onthoud. Gisteren was gezellig en tja het was gewoon een ander soort Koninginnedag dan andere jaren, en natuurlijk heb ik veel meer voor de televisie gezeten. Ik heb geprobeerd leuke foto’s te maken maar dat was best lastig, helaas kon ik dat ook zien aan de resultaten. Ook heb ik een beetje geprobeerd te filmen wat ook niet top is gelukt, vandaar een kort filmpje. 
Vandaag ga ik naar de verjaardag van Sanne/meeting/high tea. Ik heb er superveel zin in, alleen het reizen is nu even een lastig moment omdat ik langer dan 3 uur moet reizen haha. 
Ook heb ik natuurlijk wat leuke dingetjes gekocht gisteren, ik vroeg me af of jullie de gekochte spulletjes (inclusief afgelopen aankoopjes) in een filmpje willen zien of gewoon op foto’s? :)

8 thoughts on ““Voorlopig” laatste Koninginnedag

  1. Leuk filmpje en foto's! Persoonliji zou ik je aankopen met foto's willen zien haha ! Maar dat kies je zelf!
    En ik ben namelijk opzoek naar een nieuwe camera wat raad je me aan? Een camon of nikon? En warom? Hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *