Uncategorized

Wat als iets kleins begon | mijn tekenaccount

Tekeningetjes1

Toen ik 6 weken geleden hier impulsief mee begon, had ik nooit gedacht dat het zo groot zou worden. Gisteren behaalde ik de 1000 volgers op mijn Instagram teken account, wat als een leuk ideetje begon groeide uit tot dit! In 6 weken kreeg ik dus 1000 volgers, werd ik op meerdere blogs genoemd, begon ik met een gastartikel te schrijven, kreeg ik aanvragen voor geboortekaartjes en trouwkaartjes en kreeg ik een opdracht om voor een tijdschrift te illustreren.

Na al die aanvragen wordt ik er af en toe wel zat van heel eerlijk gezegd, in deze stijl tekenen vind ik heel leuk maar om de hele dag door volgers na te tekenen, hmmm.. Gewoon af en toe tussendoor. En wat is het lastig om iemand uit te kiezen, het liefst teken ik iedereen maar dat lukt nooit zo snel, en heel stiekem vind ik dat mijn volgers die me al een langere tijd volgen (mede op mijn blog) er eerder recht op hebben, maarja dat is niet te beoordelen hih.

Natuurlijk volgt niet iedereen me op Instagram, en ook wel leuk om mijn blog volgers ook op de hoogte te houden van dit wat zoveel tijd van me vergt haha.

Oja, 6 weken geleden toen ik dus begon schreef ik er ook een kort artikeltje over; klik hier voor het artikel.

Wat vind jij hiervan? En wat zouden jullie graag willen zien, ik ben in voor nieuwe ideeën en inspiratie :)

24 thoughts on “Wat als iets kleins begon | mijn tekenaccount

  1. Ik vind je tekeningetjes zo leuk! En ahhh, wat vet dat je zelfs wordt gevraagd om geboortekaartjes en trouwkaartjes te maken en in een tijdschrift te illustreren! Ik kan me wel voorstellen dat je het af en toe een beetje zat wordt, want je tekent echt enorm veel, maar je tekeningetjes blijven leuk. :)

  2. Waaauw zo bijzonder en mooi dat het enorm is gegroeid! Je hebt echt een mega sprong gemaakt en ik ben ongelooflijk trots op je. Echt een topper ben je! Ik hoop dat je het plezier in het tekenen kunt blijven combineren met je passie en dat je er nog steeds zoveel energie uit kunt halen als in het begin. Veel liefs <333

  3. Ben echt trots op je Romy! Super gaaf wat je hier mee bereikt hebt! En als je er eventjes geen zin in hebt? Gewoon even laten rusten. Niemand verplicht je om te tekenen, je bent lekker je eigen baas:) Topper dat je bent! Lijkt me leuk om binnenkort weer even te meeten:) Liefs!

  4. Ik volg je op Instagram en zie ze af en toe is voorbij komen, erg leuk! Wel suuper gaaf dat je allemaal van die aanvragen krijgt! Maar je hebt volgens mij al een super druk leven, dus doe niks wat niet lukt zou ik zeggen. Wel een leuke hobby! Liefs!

  5. WAUW Romy wat mega gaaf! Als ik dit eerder had geweten had ik dit misschien wel gewild als onze trouwuitnodiging, WAT mooi zeg! Ik ga gelijk even je instagram account opzoeken!

    Liefs! XX

  6. Ik heb echt diep respect voor je! Je kan prachtig tekenen. Ik vind niet dat je meteen iedere volger hoeft te tekenen. Ik zou me ook gaan irriteren als iedereen om de seconde vroeg 'wil je me tekenen, alsjeblieeeft' enz enz. Doe het wanneer JIJ er zin in hebt en voel je niet verplicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *