Uncategorized

Wat als ik nu naar huis kon?

IMG_1202

Wat als ik nu naar huis kon? Die vraag heb ik mezelf al zo vaak gesteld. Ik ben op de helft, nog 4 weken te gaan (dus eigenlijk al over de helft), het is niet dat ik het hier niet leuk heb, het is gewoon ja zoals je vast wel begrijpt, je mist dingen die je hier niet even kunt kopen. Zelfs de regen mis ik enorm, de koelte van ‘s nachts, ik slaap hier veel slechter maar daarentegen is mijn voeding wel beter wat het een beetje compenseert. Ik ben heel vaak geneigd om dit soort artikels te schrijven, wat ik voel en wat ik denk, wat ik normaal in mijn dagboek zou schrijven (maar meestal te lui voor ben), zou ik ook graag met jullie willen delen. Het enige is dat ik niet weet wie mijn blog daadwerkelijk leest, niet dat ik er überhaupt iets op zet wat sommigen niet mogen lezen, maar nah ja je snapt het wel. 
Verder ben ik nu nog op stage en als ik straks weer thuis kom is het half 10, vanavond eet ik gekookte aardappels met bloemkool en ga ik op mijn gemakje GTST kijken. Alles is hier zo laat, de dagen start ik later en voor 10uur/half 11 heb ik mijn avondeten nog niet op, met een volle buik slapen vind ik sowieso niet fijn en meestal wil ik daarna nog douchen en een artikel typen. Mijn hele ritme is anders hier en ook al ben ik hier al 5 weken, ik ben nog niet gewend. 
Ruimte en tijd voor mezelf, ik ben een persoon die daar heel veel waarde aan hecht en het ook echt nodig heeft. Hier gaat dat moeilijker en dat is af en toe even slikken.. Mijn internet is hier heel slecht, al vanaf 5 uur probeer ik het artikel online te zetten (en het is nu half 9)..

Mijn ouders zijn helaas alweer een paar dagen weg, er zullen waarschijnlijk geen outfitfoto’s of andere foto’s van mij online komen want ik heb geen statief of afstandsbediening helaas.

7 thoughts on “Wat als ik nu naar huis kon?

  1. Dit soort dingen moet je ook kunnen delen! Het is jouw blog en dit maakt het weer wat persoonlijker (: Ook is het voor jou super fijn om het van je af te typen en wij (je lezers) kunnen je dan weer opvrolijken (hopelijk)!
    Ik snap het wel, je wordt uit je vertrouwde omgeving gehaald voor een lange tijd en hebt ook niet alle voorzieningen zoals je ze gewend bent! Lastig en begrijpelijk! Ik hoop dat je er het beste van kan maken, geniet van de mooie en leuke dingetjes daar, de dingen die we niet in Nederland hebben! Voor je het weer ben je weer thuis (:

  2. Lastig meid! Ik heb zelf eigenlijk nooit last van heimwee, maar ik ken mensen die het ook heel erg hebben. Ik begrijp dat het heel lastig is, maar je kan het hoor!!! Voor je het weer zijn die weken voorbij en ben je trots op jezelf dat je het tóch maar gedaan hebt!

    1. Bedankt voor je lieve reactie, ik heb nog nooit last gehad van heimwee het is waarschijnlijk nu ook meer omdat er hier zo weinig te doen is, en het erg tegenvalt. Maar het komt wel goed, het is gelukkig maar voor 2 maanden.

  3. Ik zeg altijd van: Als ik op kamp ben of op vakantie ga ik mijn familie niet missen, maar je familie is het dierbaarst wat je hebt. Een of twee dagen zonder je ouders is oké, maar ik zou ze ook missen. Doe rustig aan en geniet daar nog even! Augustus ging ook zo voorbij dus september is ook zo om en ben je zo weer thuis! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *