Uncategorized

Wat doe ik deze vakantie?

 Al 2 dagen niets gepost, voor mij heel veel omdat ik normaal elke dag een artikel online heb staan. Deze week heb ik vakantie, maar op dit moment voelt dat niet zo, ik moet nog veel te veel dingen doen en ik heb er geen overzicht meer van. Deze vakantie 4 keer oppassen op de liefste oppaskindjes en ik ben eindelijk weer eens begonnen met veel tekenen, want de kleinste simpelste tekeningetjes zijn vaak het meest inspirerend, binnenkort meer ervan op mijn blog (voor de mensen die me op Instagram volgen hebben het de afgelopen dagen al voorbij zien komen). Eigenlijk wil ik deze vakantie mijn stage regelen, maar helaas heb ik alleen zondag daar nog tijd voor. Kortom, misschien verheug ik me wel weer op school, dat voelt iets minder stressvol (vreemd hé!?).. Mijn wekker gaat morgen weer om half 8, en vanaf morgen komen er weer artikels elke dag!

Wat gaan jullie allemaal doen deze vakantie?

Samen steppen, longboarden en ik met mijn camera.

 Lieve Pip

Met oppaskindjes tekenen.

9 thoughts on “Wat doe ik deze vakantie?

  1. Ik herken je vakantiestruggles wel, is altijd zo met van die korte vakanties. Ach nog even bikkelen en dan hebben we alweer zomervakantie 😉 Ik zit ondertussen weer gewoon op school, ook wel weer lekker 'normaal' ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *