Uncategorized

Wat doe jij op 5 Mei?

s
Vandaag 5 Mei, de dag waarop we onze vrijheid vieren. Ik ga naar het bevrijdingsfestival in Groningen samen met Floor, Marjolein en Janneke. Ik heb er al een lange tijd zin in! Allereerst gaan Janneke en ik vanuit dit dorp naar de stad fietsen waarna we Floor en Marjolein daar zien.
Wat gaan jullie vandaag doen?
Instagram; Muchables
 Eindelijk een telefoon met whatsapp | nieuwe layout | mijlpaal, 500 abonnees behaald | armbandjes gemaakt | helaas, dag Beatrix | Koninginnedag | lange tijd voor de tv zitten op Koninginnedag | ik had een geweldig plan met dit kaartje. 
 Mijn kamer is een bende | met liefste mama lunchen | hardlopen, wauw trots | mijn youtube gathering bandje is nog steeds heel | jumm | werken, helaas | in de trein met Jessy | high tea-en.
Ik ben heel gezond bezig | vlag half stok voor de dodenherdenking | ik wil gezonder gaan leven | eindelijk maar toch mijn portret van Koning Willem-Alexander af | krijg je dit, net wanneer je gezond wilt eten | hele leuke high tea met lieve bloggers | dit lag al een week in mijn kamer, onafgemaakt | met lieve nichtje op Koninginnedag. 

10 thoughts on “Wat doe jij op 5 Mei?

  1. Jej, ik heb je al plezier gewenst en dat ga ik niet nog een keer doen, want waarschijnlijk lees je het ook niet haha! Hé, en leuke foto's weer! Je had trouwens een plan met die kaartjes? Ga je het toch niet doen? Jammer, haha! Je mag wel mee met mij binnenkort in een weekend als mijn abonnement oké is! Dat mag toch dan? Als het een OV is? HAA, leuk dit! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *