Uncategorized

Wat ga jij doen op koninginnedag?

Ik wou vanochtend om 7 uur opstaan om een artikel online te zetten, helaas gaf mijn computer allerlei rare beelden aan en kwam er een blauw scherm met error.. Oke. Ik ben blij dat ik er nu nog gewoon op kan typen en er een artikel op kan maken, wel baal ik dat mijn nieuwe layout nu weg is, mijn paintbestanden nu weg zijn en mijn gesprekken niet zijn opgeslagen.Vandaag wou ik een blogdag houden, maar dat wordt hem niet. Het liefst blijf ik de hele dag in bed liggen, maar of dat nou zo’n goed idee is? 
Vandaag is het de laatste gehele dag dat Koningin Beatrix koningin is. Gisteren ging ik samen met Sanne op pad om foto’s te maken en ondertussen zijn we veel leuke beestjes en bloemen tegen gekomen die op de foto moesten. Een paar foto’s hiervan staan hieronder.
Wat gaan jullie morgen doen op koninginnedag?

12 thoughts on “Wat ga jij doen op koninginnedag?

  1. Wat een mooie foto's! Ik ben er dit jaar niet tijdens koninginnedag, want ik ben in Parijs! 😉 Aan de andere kant wel balen dat ik in Parijs ben als koningin Beatrix aftreed! Liefs

  2. Ah, niet leuk van je computer!! Dat is zoiets om van te balen … maar blijf niet in je bed liggen, lady! Afleiding is dan het beste. Ik zit nu op de bank voor de tv, zo pudding broodjes eten en ga straks gezellig de braderie op met ouders. In elk geval een gezellig dagje. Jij ook een fijne Q-day! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *