Uncategorized

Wat mij niet lukt om bij te houden!

IMG_0115

Een passende titel voor dit artikel was moeilijker dan ik dacht. Vandaag vertel ik jullie namelijk waar ik moeite mee heb om bij te houden, hoe kom je toch op dit soort artikels Romy? Het komt echt zo ineens, als ik onder de douche sta bijvoorbeeld. Of zoals deze keer toen ik in de spiegel naar mijn o zo verwilderde wenkbrauwen keek. Laten we maar beginnen met het meest herkenbare voor velen waarschijnlijk haha:

Een dagboek – een blog bijhouden lukt me aardig goed, maar een dagboek daarentegen, daar heb ik nogal moeite mee. Ik ben zo vaak begonnen maar nog vaker gestopt! Al wou ik dat ik het van kleins af aan had volgehouden.
Wenkbrauwen epileren – door dit kwam ik op het idee van dit artikel haha, ik liet mijn wenkbrauwen in oktober doen, maar nu zijn het weer bosjes en krijg ik er steeds geen perfect model in.
turven
Slaapritme – ik heb een heuse planning voor mezelf elke dag, maar waarschijnlijk vraag ik elke dag teveel van mezelf waardoor ik altijd te laat klaar ben en ik een stukje slaap in moet leveren. Maar het gaat al beter, en aan het eind van dit jaar wil ik kunnen zeggen dat ik een ritme gecreëerd heb!
Kamer schoon houden – mijn kamer opruimen is al een dingetje, meestal stofzuig ik daarna meteen. Maar afstoffen of met een natte doek langs alles, doe ik maar 1 keer in de 3 maanden, ja ik moet me schamen..
De pil – het lukt me gewoon niet om het te onthouden, het zit wel steeds meer in mijn ritme maar af en toe moet ik hem toch de volgende ochtend nog innemen.
Sparen – hoewel je je waarschijnlijk afvraagt hoe ik nog geld over houd.. het lukt me nog aardig, sparen kan ik wel maar kleine hebbedingetjes kopen is echt een zwakte van me. Ik begin dan met van die potjes; vakantie, nieuwe camera, nieuwe schoenen, jas enz.. Maar uiteindelijk gooi ik het toch allemaal weer bij elkaar.

Ik ben heel benieuwd naar de dingen waar jullie slecht in zijn om te onderhouden/bij te houden? 

16 thoughts on “Wat mij niet lukt om bij te houden!

  1. Wenkbrauwen is echt een ramp ik vind het ook echt niet leuk om te doen, een dagboek kon ik ook nooit ik vind het wel knap dat het me nu dan wel opeens lukt om elke dag een blog te schrijven, komt wel overeen toch haha. Sparen is ook niet mijn sterkste kant helaas

  2. Wenkbrauwen heb ik nog nooit iets aan gedaan, ze zitten prima zo!! Haha. Tsja het zijn vaak simpele dingen die ik vergeet. Daarom nu ook een checklist. En ik moet zeggen, dat werkt wel. Het gaat dan om dingen als bed opmaken, raam open, huishoudelijke taken. Je moet het in je systeem krijgen. Als het er eenmaal in zit dan komt het goed.

  3. Je kan me beter vragen wat me WEL lukt om bij te houden 😉
    Nee, just kidding, vroeger was dit wel zo, maar gelukkig lukt het me tegenwoordig steeds beter om dingen vol te houden. Wat ik nog lastig vind is regelmatig flossen. (en maandag moet ik weer naar de tandarts, dus ik zal wel weer op mijn donder krijgen) En op tijd naar bed gaan.
    (en heel het huishouden eigenlijk ook… maar gelukkig heb ik een lieve vriend die mijn mankement daarin aanvult)

  4. Ik herken me hier zo in. Ik hou wel een dagboek bij maar dat is heel onregelmatig. De ene week schrijf ik er iedere dag in en soms wel meer dan 2 maanden niet (zoals nu bijvoorbeeld, oeps.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *