Uncategorized

Wat wil jij perse nog doen?

Vandaag ben ik vroeg opgestaan, voor velen is dit niet vroeg maar voor mij een wonder. Om half 10 ging mijn wekker af en om 10 uur ging ik uit mijn bed, een wonder. Ik had een hele lijst met dingen die ik moest doen, waaronder stofzuigen, kamer opruimen, foto’s maken en bloggen. Ik had before foto’s gemaakt van mijn kamer waar ik me tocht eigenlijk best wel voor schaam nu. Ik heb dus besloten om deze foto’s later in een artikel te doen of niet hihih. Ik ga zo straks met mijn oma naar de stad, ik ga mijn tas ophalen en eigenlijk weet ik niet zozeer wat ik nog meer ga doen daar. Misschien is er wel leuk sale? In ieder geval, vandaag dus geen zinnig artikel want helaas was het filmpje die ik maakte mislukt doordat er iemand belde, in het bewerken van filmpjes ben ik niet erg goed, dus dat ga ik maar niet proberen hihi. 
Wat zouden jullie deze vakantie nog graag willen doen?
Liefs, Romy

11 thoughts on “Wat wil jij perse nog doen?

  1. Veel plezier bij je oma! Ik wil mijn kledingkast opruimen, uitzoeken en poetsen, ik wil ook elk seizoen mijn hele kamer super goed poetsen en opruimen en ook alles uit zoeken, sporten, veel bloggen.. ik wil nog zooooooveel doen haha!

    Liefs.

  2. Lijstjes, love it. Ik heb nog aardig wat dingen dat ik in de vakantie wil doen. Absoluut mijn kamer grondig schoonmaken en verder wat aan rommelen, bloggen en dat soort. Ik heb waarschijnlijk ook een baantje na mijn verjaardag, dus ik kan echt niet wachten! Dus half vakantie, half werk als het goed is! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *