Uncategorized

Week op Instagram!

4
Deze week ging enorm snel! Het was een hele leuke week, ik heb een hoop nieuwe mensen ontmoet en het was allemaal heel erg gezellig! Kijk snel mee hoe mijn week in foto’s op Instagram eruit zag! 
Instagram; Muchables

 Ik weet bijna nooit wat ik wil tekenen | lieve Marjolein weer eens gezien | stijlboeken | TIP! 3 Essie lakjes voor 10 euro bij de op=op shop | ik moet helaas mijn kamer nodig opruimen | wijze woorden 😉 | ik twijfelde over het kaftpapier, jammer dat ik geen boeken heb voor school | shoplog kwam eerder deze week al online!

700 abonnees behaald, jaaa | lief nichtje | helaas mislukt | jum, ontbijt op bed door lieve mama | en weer twijfelde ik, allebei niet genomen | ik zelfs met blote benen | lunch | in de hangmat zonnen.

 6 uur gereisd | goodiebags | Colgate launch party | met lieve Jessy | fashionweek | armbandje van de fashionweek (hoe lang ga ik die deze keer omhouden?) | om 3 uur diehard bloggen met Jessy.

Omgg ik ben echt verliefd op deze katjes | opweg naar de zomerfeesten | de laatste 5 foto’s zijn gemaakt op de zomerfeesten.

Ik maak echt teveel foto’s van mijn eten, zoals deze hele bovenste rij | spelletje van Jessy | band is kapot | lui zijn | Olly | willen jullie een mini shoplog zien van de kringloop? (ik heb echt heel weinig gekocht) | stijlboeken | zomerfeesten dag 1!

14 thoughts on “Week op Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *