Uncategorized

Wel een statief of niet?

DSC_0051
Mijn dag begon vandaag vroeg, om 9 uur ging mijn wekker af en om half 10 ging ik mijn bed uit. Ja voor mij is dat vroeg aha. Ik ging samen met mijn oma naar de stad toe om een statief voor mijn camera te kopen, helaas heb ik er geen kunnen vinden. Niet binnen mijn budget, want die ik wou was helaas uitverkocht. Ik baal natuurlijk, daarom ga ik nu opzoek op internet. Net kwam ik terug van het hardlopen. Och, ik ben kapot en mijn benen voelen als lood. Nu maar hopen dat het vermoeide gevoel een klein beetje wegzakt omdat ik straks nog 5 uur lang moet werken. Het leek me erg fijn om een statief te hebben zodat ik mijn filmpjes op verschillende plaatsen kan maken en ik dan niet meer een heel bouwwerk ervan hoef te maken. In de tussentijd, nu nog anderhalfuur ongeveer ga ik even rustig aan doen en dan straks dus werken.
Hebben jullie toevallig een statief? Zo ja, waar hebben jullie hem gekocht?
Liefs, Romy

14 thoughts on “Wel een statief of niet?

  1. Ik denk dat het voor filmpjes maken wel handig is! Ik heb zelf wel één, voor als ik lange sluitertijden gebruik bij bijv. onweer. Maar in principe zou je hem ook gewoon op een vlakke ondergrond kunnen zetten toch?

  2. ik weet er niet zo veel van af waar je een statief kan vinden! bol.com? geen idee!
    maar het zou wel handig zijn! ik moet nu als ik foto's ga maken met de zelfontspanner eerst een sieradenkistje en vijf boeken op een stoel leggen, niet echt handig, dus ik snap je probleem! liefs.

  3. Wat vervelend dat je geen statief hebt kunnen vinden! Ik heb zelf geen statief, maar die zou ik wel heel graag willen hebben. Lijkt me zo handig! Je zou even moeten kijken op internet, misschien vind je daar een goedkoper statief?

  4. Statief is handig, vooral voor outfit foto's! Eigenlijk gebruik ik 'm alleen daarvoor haha! 😛
    Ik heb mijne gekocht bij de Media Markt, voor 30 euro geloof ik!

  5. Jammer dat je geen statief hebt gevonden, maar voor outfitfoto's is het inderdaad wel handig. Ik ben ook nog op zoek naar een handig statief. Opzich vind ik de Gorilla pod wel handig, maar deze kan je niet in hoogte verstellen. Dit is wel een flexibele, die je ook om boomstammen kunt wikkelen en dergelijke

  6. Balen dat je geen statief hebt gevonden! Ik heb één kleintje, maar natuurlijk niet voor zo'n camera wat jij hebt, gheghe. Ik hoop dat je er binnenkort echt één kan vinden, want het zal je een stuk gemakkelijker maken! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *