Uncategorized

Welke schoolagenda?

DSC_0246
Zoals jullie zien heb ik helemaal een nieuwe layout op mijn blog, ik ben er zo’n 5 uur (tot ‘s nachts 4 uur) mee bezig geweest. Maar tja krijg er ook iets heel moois voor terug! 
Het schooljaar is bijna afgelopen waardoor we dus massaal weer schoolspulletjes in moeten slaan, ik hoef de standaard dingen niet meer te hebben omdat ik daar een overvloed van heb. Zelfs mijn agenda hoef ik niet opnieuw te kopen, aan het begin van dit jaar kocht ik een nieuwe jaaragenda, hij is dus geldig tot einde dit jaar. Ik heb er geen spijt van, en ik gebruik hem gewoon nog een halfjaartje. Wel ga ik alles veranderen en hem vanbinnen er zo uit laten zien dat het niet meer zichtbaar is welk merk het is. Ik laat de buitenkant wel gewoon zo met 2 foto’s, voor en achter. Vanbinnen is het opzich nog best lastig om hem te veranderen maar dat gaat wel goedkomen, binnenkort laat ik natuurlijk mijn “nieuwe” agenda zien aan jullie in een artikel. 
Nu was ik heel benieuwd naar jullie agenda’s, zien ze er nog goed uit zo aan het einde van het jaar? Welke agenda had je? En welke agenda wil je voor dit schooljaar? :)
Liefs, Romy
De kwaliteit van de foto is op een of andere manier erg slecht?

25 thoughts on “Welke schoolagenda?

 1. Ik had dit jaar een agenda van ELLE girl, maar na een tijdje ging de voor en achterkant mij vervelen, dus heb ik er een tribalpatroon op getekend :3
  en welke dit jaar weet ik nog niet, als er maar zo'n plastic ding omheen zit als bij die van ELLE girl, zo fijn!
  loves!

 2. Ik moet de schoolagenda van onze school gebruiken, balen dus. Je layout is echt mooi geworden, kan je eens een artikeltje maken over tips om je layout te maken? Je layout verbaast me telkens opnieuw!

 3. Wat heb je nu een super gave lay-out! Mag je echt trots op zijn. Ik heb nu de agenda van de cosmogirl, maar voor volgend jaar ga ik een standaard agenda kopen waar ik helemaal mijn eigen van ga maken. Liefs

 4. Wauw! Je lay-out ziet er geweldig uit! Good job, Romy!
  Dit jaar had ik een agenda van Paul Frank, maar nu wil ik een agenda van de hema ofzo en dan zelf versieren :) liefs!

 5. Wow, echt een supermooie lay-out! Ik was helemaal verbaasd toen ik je blog bezocht. Het ziet er echt leuk uit.
  Ik had dit jaar een simpele agenda gekocht en die helemaal versierd. Maar die ging kapot, dus ging ik over de Girlscene agenda (:
  xoxo

 6. Ik heb er nog geen, jouwe is trouwens echt heeeel leuk! Ik heb eerlijk gezegd ook nog niet gekeken naar welke agenda's er zijn. Ik moet me schoolspullen misschien toch maar gaan inkopen haha.

 7. wij hebben magister, een soort digitale agenda, maar toch koop ik er elk jaar weer een. ik bedoel, in een digitale agenda kunnen je vriendinnen toch niet kladden? (:
  liefs!

 8. WAUW wat een super lay-out! Zoveel tijd eraan besteden was dus echt niet voor niets!
  En heel leuk artikel, ik heb nu Hitkrant agenda en weet nog niet echt welke in volgend jaar neem…

  Loves Amber ♥
  (www.lovesamber.blogspot.com)

 9. Ik had dit jaar een agenda van de Hema, zo een waar hoesjes in zitten zodat je er eigen foto's in kan doen. Waarschijnlijk neem ik zo een aankomend schooljaar weer. Moet nog even kijken wat er allemaal is

 10. Super leuk! Ik heb ieder jaar een ringband agenda waar ik foto's in kan doen en die pimp ik dan helemaal op met plaatjes enz. Aankomend schooljaar heb ik weer eens wat anders gekozen. De fashionista agenda, want daar staan geweldige beauty dingen in :-)

 11. Wat een leuke agenda! Ik heb eigenlijk nog geen idee welke schoolagenda ik voor volgend jaar ga kopen, ik denk die van Pip Studio of Fashionista, ik moet nog even kijken welke ik het leukst vind. En je lay-out vind ik helemaal geweldig, love ittt! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *