Lifestyle

Welkom op mijn nieuwe blog!

IMG_62479

IMG_62479

Jaa je ziet het goed! Het is nog wat onwennig, maar mijn blog is verplaatst naar WordPress. Een hele stap die mij hopelijk goed gaat bevallen, ik was er al meer dan een jaar over aan het denken maar durfde steeds niet de stap te zetten. Ik weet nu weer waarom ik het niet durfde, ik was bang dat ik al mijn artikels kwijt zou raken of dat ik spijt zou krijgen en niet meer terug zou kunnen.

Na mijn blogdip van bijna een jaar, vond ik het nu tijd om het gewoon weer te proberen. Ik heb het bloggen enorm gemist en ik kon niet wachten om weer te beginnen, maar dan wel op een nieuwe plek. Ik ben uiteindelijk een hele week bezig geweest met het overzetten van de bestanden en het koppelen van mijn domein, niet de leukste klus als je het mij vraagt, er zijn heel wat tranen voor nodig geweest.

Gelukkig was het niet voor niets, mijn oude artikels zijn ook allemaal weer mee, helaas zijn de afmetingen van die artikels niet allemaal kloppend maar om 1140 artikels intern te gaan veranderen kost enorm veel moeite dus laat ik het voorlopig zo.

Er moeten nog een aantal dingen gewijzigd worden wat ik de komende dagen ga doen, maar mijn eerste artikel via WordPress is gelukkig nu een feit. Bij deze; welkom op mijn nieuwe blog!

Wat ik zeker niet mag vergeten is Maris bedanken voor alle hulp bij het omzetten van alles, dankjewel!

28 thoughts on “Welkom op mijn nieuwe blog!

  1. Ahh, Romy! Ik ben zo blij dat hij het doet voor je en dat je blog weer up and running is! Ik vind hem echt super mooi en je lay out ook! Fijn dat het allemaal gelukt is en ontzettend lief dat je mij noemt in je artikel! Waardeer ik echt, al dacht ik enigszins dat het een beetje mijn schuld was dat het steeds niet lukte, hihi. Ik heb destijds er ook om gehuild toen het niet werkte, haha. Ik ken je gevoel van twijfel maar al te goed! Ik ben benieuwd naar je nieuwe blogposten! Je bent zo’n leuke blogger!
    liefs

  2. Het ziet er alvast super leuk uit! Bij deze heb je een nieuwe volger bij :)
    Ik ben ook meteen bij WordPress gestart, dat is natuurlijk wel wat ingewikkelder om te beginnen, maar dat probleem zul je zeker niet meer hebben. Veel plezier hier! :)

  3. Wowie, had je al zoveel berichten? 😀 Ik vind je lay-out heel erg leuk, proficiat met je overstap! Wel grappig dat we ongeveer op hetzelfde moment de overstap maakten, haha. Heel veel succes hoor!

  4. Waauw succes en veel plezier met het bloggen weer!! Ik ben ook een hele tijd geleden overgestapt, en had inderdaad hetzelfde met de afmetingen etc. Ik heb deze geleidelijk aan steeds aangepast, maar wat een werk. En zo heel lang blogde ik nog niet eens, dus het aantal artikels viel dus ook wel mee. Dus ik kan wel nagaan hoeveel werk het voor je zou zijn, inderdaad no hurry :) Het ziet er in ieder geval goed uit!

  5. Je lay-out, wauw! <3 <3 Ik hoop dat deze nieuwe stap je weer een fijne blog-boost geeft waardoor je lekker aan de slag kan met je blog en kan genieten van de dingen die je hebt gemist aan het bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *