Uncategorized

What do you want to know?

11
Vandaag een heerlijk dagje luieren en mijn lijstjes afwerken met dingen die ik nog moest doen. Ik probeer uit te slapen maar volgens mij is dat onmogelijk met Jessy haha. Ik wil ook een Q&A opnemen om jullie vragen te beantwoorden. Al eerder hebben jullie vragen ingestuurd alleen ik heb er nooit tijd voor gehad om ze beantwoorden, dus nu lijkt het me alsnog leuk om ze te beantwoorden in een filmpje!
Duss, stel je vraag; wat zou je graag van/over mij willen weten?

24 thoughts on “What do you want to know?

 1. Mij een beetje de schuld geven dat je niet kan uitslapen :( Terwijl jij productief wilt zijn today haha, uhm mijn vraag aan jou: Als dit niet jou eigen blog was maar je zou net als ons een bezoeker zijn, wat zou jij dan van je blog vinden.

 2. Sorry als ik dingen dubbel vraag; ik heb de andere vragen niet gelezen. Ook sorry als ik obvious dingen vraag! Ik hou echt van Q&A's, dus vraag er even lekker op los haha:)

  -Met welke camera maak je foto's? Ze zijn zo mooi en scherp!
  -Hoe denk je dat je zo snel veel volgers gekregen hebt, naast het feit dat je goede artikelen hebt? (denk aan bv. een shoutout van een 'grote' blog ofzo..)
  -Waarom heet je blog Muchable?
  -Werk je samen met bedrijven?
  -Hoeveel bezoekers heb je per dag?

  Zo. Dat waren de dingen waar ik even heel nieuwsgierig naar was haha :) Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *