Uncategorized

What ever you decide to do, make sure it makes you happy

Ik vind het erg naar als er geen artikel online staat, het voelt dan alsof ik iemand teleur stel, terwijl dat waarschijnlijk reuze mee valt. Deze week was druk, vanaf dinsdag tot zaterdag heb ik elke avond iets tot laat, leuk maar ook wel pittig. Plannen lukte erg slecht, mijn mail en social media een beetje verwaarloosd maar volgende week vakantie, jeej zo hard nodig!

Tussendoor heeft Esmeralda outfitfoto’s voor me kunnen maken. En hoewel ik een lijstje met mogelijke bikini’s van Otto online shop had gemaakt was het toch nog wel iets te positief gedacht, want in een panty naar buiten is me toch echt veel te koud nog! Of we een winter krijgen, nee ik denk persoonlijk van niet, in Groningen hebben we gelukkig een beetje sneeuw gehad maar in het zuiden volgens mij helemaal niets. Laat het nu maar Lente worden…

En via dit artikel (ook al weet ik dat hij dit niet leest) wil ik mijn vader feliciteren met zijn verjaardag! Taart, cadeautjes, ballonnen, vlaggetjes, feest, hapjes… 😀

 Jurkje – C&A | bloemenkransje – Ebay | schoenen – Sammydress | ketting – Dresslily


18 thoughts on “What ever you decide to do, make sure it makes you happy

  1. Gefeliciteerd met je vader! Je outfit vind ik echt awesome en je haar vind ik heeel tof! Ahh, echt jaloers op je mooie roze haar, hihi! Ik zou het zelf alleen niet echt durven :) Je velvetjurkje vind ik ook echt tof!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *