Uncategorized

Illustration // What every girl recognizes

Anne-Solveig

Sinds gisteren maak ik elke week een artikel voor op dinsdagmiddag op de blog van Anne Solveig, elke week een ander onderwerp met andere illustraties erbij. Laatst werd ik gevraagd door Anne of me dat leuk leek om elke week te maken, natuurlijk! En een dag later, vandaag dus, elke woensdag komt hetzelfde artikel op mijn eigen blog :). Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Deze week; What every girl recognizes?
Ja er staat een spelfout in maar mijn Engels is nou eenmaal niet zo goed en iedereen die het van te voren bekeken heeft, heeft er niets van gezegd. Jammer dan. Er zijn genoeg dingen waar bijna elk meisje zich wel in herkent, vandaag een paar herkenbare dingen.

Als jullie nog leuke ideeën hebben, laat het me weten! <3

14 thoughts on “Illustration // What every girl recognizes

  1. Schijt aan dat spelfoutje (en je tekent ook niet als een kind (ik las je Twitter)) Trek je er niks van aan (al lijkt mij dat ook lastig) je maakt het hartstikke leuk! Denk maar aan al die mensen die zo blij zijn omdat jij een tekeningetje van ze hebt gemaakt:) Fijne woensdag Romy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *