Uncategorized

What’s in my “kerstpakket”

apartgrt
In plaats van een what’s in my bag artikel, leek het me leuk om een what’s in my “kerstpakket” te laten zien. Want ik werk bij de Albert Heijn en heb daar voor het eerst eens een best leuk kerstpakket gekregen! En als bedankje schrijf ik dit artikel (dat is niet waar want niemand leest het van de AH haha). Nee het leuk me gewoon leuk omdat ik het nog nooit ergens eerder heb gezien.
Kijk mee wat er dit jaar in dit leuke tasje zat. 

18 thoughts on “What’s in my “kerstpakket”

  1. Huh wat raar..
    Ik werk ook bij de AH en ik kreeg hele andere dingen.
    Een vriendin van mij die ook bij de AH werkte maar dan een andere kreeg ook gewoon hetzelfde.
    Misschien neemt jouw AH niet deel uit van Ahold want ik zie bij jou ook geen producten van gall & gall of etos en dat had ik wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *