Uncategorized

When words fail, let the music speak

outfit-1.2
Nu ik een stukje verder moet fietsen deze week kom ik geweldige plekken tegen om te fotograferen. Vooral graffiti muren vind ik mooi voor outfitfoto’s, ik had dan wel deze dag een werkoutfit aan die niet veel voorstelt, ik kon het niet laten om outfitfoto’s te laten maken! 
Ik zie nu dat mijn rokje tijdens het klimmen op dit muurtje mijn rokje nogal omdat gekropen is, aii niet zo charmant. Sowieso waren er maar 10 foto’s gemaakt waar ik op geen één echt oké sta hih. Ik verheug me op mijn stage om geweldige nieuwe locaties te ontdekken (hier vertel ik volgende week meer over als de papieren getekend zijn 😀 ).

Shirt – markt Gran Canaria | vest – Primark | rokje – H&M | schoenen – Dr. Martens

8 thoughts on “When words fail, let the music speak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *