Uncategorized

WINACTIE! 25 euro shoptegoed!

Schermafbeelding-2015-02-06-om-23.42.09

Hoewel er al 2 winacties online staan, vandaag weer een winactie! Dit keer mag ik een shoptegoed van 25 euro te besteden bij http://phonegeek.nl weggeven onder mijn volgers. Ze hebben geweldige hoesjes, en als er niets voor je tussen zit kun je er altijd zelf 1 ontwerpen!

Ben jij nou opzoek naar een nieuw hoesje? Doe dan vooral mee!

Wat je moet doen om te winnen?: 
– Mijn blog volgen via Bloglovin 
– Vertel in een reactie welk hoesje van www.PhoneGeek.nl jij graag zou willen winnen.
– Laat een reactie achter met dat je meedoet en je email adres.

Wil je meer kans maken?:
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal 
– Like de Facebook pagina van Phonegeek
– Volg Phonegeek op Instagram
– Tweet: Ik maak kans op een shoptegoed van 25 euro bij @phonegeeknl via @muchable, doe jij ook mee? 

De winactie loopt tot 16 februari, de winnaar krijgt een mailtje! 

Vergeet niet mee te doen met de andere winacties: 
25 euro shoptegoed smartphonehoesjes.nl  / 25 euro shoptegoed radbag.nl 

Succes! 

18 thoughts on “WINACTIE! 25 euro shoptegoed!

 1. Super leuke actie, ik zou gaan voor een i pad hoesje de Aztec Hakuna Matata vind ik erg tof.
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook (Phonegeek ook) Ik heb een tweet geplaatst en ben geabonneerd op je You Tube kanaal.
  anita71@caiway.net

 2. Leuke winactie weer, ik doe mee! Als ik €25,- shoptegoed zou hebben, zou ik dit hoesje uitzoeken:
  http://www.phonegeek.nl/samsung-galaxy-s4-flip-cover-aztec-blauwzwart.html

  Het heeft een mooie kleur, leuk motief en aan de binnenkant (Superhandig, vind ik zelf) ruimte voor maar liefst 3 pasjes!

  Ik volg je via Bloglovin' – Dit is de link naar mijn pagina: – http://www.bloglovin.com/people/sandra8372-6379785
  Blijkbaar was ik nog niet geabonneerd op je YouTube kanaal (Shame on me), maar nu wel:
  – Sandrahpw
  Phonegeek volg ik ook op Instagram
  – @Sandrahpw
  En ik heb er zojuist ook even 'n tweetje aan gewijd (Copy/Paste van de tekst die je hierboven in je stukje genoemd hebt)
  – @Sandrahpw

 3. Hey Romy!

  Natuurlijk doe ik mee, mijn hoesje is toevallig kapot aan de achterkant. Ik heb nu zo’n flipcase achtig iets en de case waar mijn telefoon in hoort is losgekomen van het leer. Echt super balen! Maar super handig dat jij dan een winactie hebt. Want ook nog zo is dat niet alle telefoonhoesjes webshops achtig iets nooit mijn merk telefoon hebben, Phonegeek gelukkig wel. Ik heb een huawei en meestal zegt mijn moeder dan ‘haal ze maar op de markt’ maar daar zijn die hoesjes niet te vinden oeps.. Ik zie al vaker hoesjes voorbij komen van Phonegeek want ik volg hun op instagram en ik zit dan echt zo te kijken ‘DIE WIL IK HEBBEN O.M.G.’ dus ik zou ontzettend graag een hoesje willen, het komt ook nog eens goed uit. Ik heb een huawei ascend y300, heel onbekend maar toch wel een handige telefoon. Ik hoop heel erg dat ik win yeey 

  Naam: Huawei Ascend Y300 hard case hoesje Aztec design
  Artikelnummer: 4004H
  Linkje: http://www.phonegeek.nl/huawei-ascend-y300-hoesje-aztec.html

  Ik volg je via bloglovin maar dat deed ik al, Verteld hierboven welk hoesje ik leuk vindt, Dit is mijn reactie, Ik ben op je geabonneerd maar dat deed ik eigenlijk al haha, Ik heb de facebookpagina geliked, Ik volgde Phonegeek al en ik heb het getweet.

  Als je me wilt bereiken, je hebt mijn facebook.
  En anders: maritbosman149@gmail.com

  Liefs,
  Marit
  http://www.alwaysmarit.blogspot.nl

 4. Aah leuk, ik heb net 1 maand de Iphone 5S dus ik heb nog niet veel hoesjes. Mocht ik winnen, dan zou ik voor het konijnen hoesje en het Rilakumma hoesje gaan! ♥ – ik ben ook op je youtube kanaal geabonneerd en heb de facebook pagina geliked!

 5. Ik doe mee! Leuke winactie dit! Jammer dat er geen hoesje voor mijn mobiel is op phonegeek maar wel voor mijn tablet en ik had dus ook een hoesje voor mijn tablet nodig en ik vond deze ontzettend leuk: http://www.phonegeek.nl/hoesje-samsung-galaxy-tab-2-70-roze.html ik heb alles wat je moet doen gedaan en om extra kans te maken heb ik ook gedaan wat je voor een extra kans moest doen. Ik hoop dat ik win? azra-demirkiran23@hotmail.com

 6. Deze winactie is zoooo leuk! Ik doe heel graag mee!
  Dit hoesje lijkt me echt heel heel leuk: http://www.phonegeek.nl/hoesje-iphone-4-4s-macarons.html
  maar hij is nu helaas niet op vooraad, anders wil ik ook al heel lang een Johnny Depp hoesje maar die kan ik helaas maar niet vinden dus ik dan zou ik graag een hoesje willen waar je een foto op kan zetten dat ik het zelf kan doen 😉 http://www.phonegeek.nl/iphone-4-4s-hoesje-diy-foto-frame-wit.html
  Ik hoop echt heel erg dat ik win, succes iedereen!
  Liefs.
  Jonne

 7. Lieve Romy,
  Echt een hele leuke winactie! Ik heb zelf een iphone 5c en het is best lastig om daar een goed en leuk hoesje voor te vinden. Door jou winactie ging ik dus even kijken bij phonegeek voor een hoesje en daar hadden ze een hele fijne, leuke en beschermend hoesje voor mijn telefoon, echt ideaal! Dit is het hoesje –> http://www.phonegeek.nl/iphone-5c-hoesje-blauw.html . Omdat je natuurlijk 25€ kan winnen hou je nog een heleboel over en daarmee wil ik iemand amsers blij maken. Bijvoorbeeld mijn zus die met het zelfde probleem en telefoon zit. Of mijn aller beste vriendin die ik hier ook blij mee kan maken.
  Nou hoop ik dat ik dus nog optijd ben want het is wel de laatste dag. Ik heb deze blogpost wel al veel eerder gelezen/gezien, maar gad toen geen tikd om te reageren. En nu schiet me opeens tebinnen dat dit de laatste dag was, oeps. Ik hoop dat dit mijn kans op het winnen niet verminderd, want ik zou het ontzettend gaaf vinden om dit te mogen winnen en nog niet eens voor mij alleen.
  Ik volg je al best lang op blog lovin dus dat was niet zo moeilijk. Mijn gebruikersnaam op bloglovin is Ani maar dit weet ik niet zo zeker dus kan je me altijd vinden via mijn blog ani monaco op bloglovin, die ik aan mijn account heb gekoppelt. Ook op youtube volg ik je een kange tijd en kijk ik altijd trouw je dagelijkse vlogs. Mijn kanaal heet ani monaco. Op instagram volg ik je beide accounts. Hier is mijn gebruikersnaam anicacti. En wat natuurlijk ook wel handig is, is mijn email: anaatje@live.com
  Ik hoop dat ik nog wat kans heb ondanks dat ik wat aan de late kant ben met mijn reactie. Ik zou het ieder geval wel ontzettend gaaf vinden om te winnen en dan niet een zozeer voor mezelf maar ook om nog een cadeautje aan mijn zus of beste vriendin te kunnen geven!
  Heel veel liefs, Ana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *