Uncategorized

Winactie / getekend valentijn kaartje!

IMG_00022
Post-nl heeft een hele leuke actie, alle kaarten die vandaag voor 5 uur verstuurd worden met een lipstick kus als postzegel, worden gratis verzonden! Daarom vandaag een soort winactie voor jullie! Ik ga namelijk 3 lezers/lezeressen hopelijk blij maken met een zelf getekend valentijn kaartje!
Ik moet de kaartjes nog maken en je kunt meedoen via Instagram, dat lijkt mij het handigste zodat je via een direct message je adres gelijk mee kunt sturen! Je hoeft niet veel te doen alleen mij te volgen op Instagram en voor 4 uur te reageren of nou ja een berichtje te sturen. De 3 winnaars zien morgen een kaartje in de postbus verschijnen! 
Mijn Instagram is: Muchables :)

3 thoughts on “Winactie / getekend valentijn kaartje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *