Uncategorized

Winactie // Replay Iphone hoesje

Replay
Vanuit 2Hills Ecommerce mag ik een hoesje van Replay voor Iphone 5 verloten onder mijn volgers! Het is al een enorme tijd geleden dat ik voor het laatst een winactie geplaatst heb, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden!
2Hills Ecommerce heeft 4 sites waarop ze verpakkingen, hoesjes en verpakkingen verkopen. Voor laptops: laptopverpakking.nl, voor Iphones: iphone-cases.nl, voor Ipads: ipad-center.nl & voor Ipods: ipod-cases.nl. Veel hoezen voor Apple producten zoals je wel kunt zien, ik ben zelf nog opzoek naar een goede laptophoes, dus helemaal perfect dat daar ook een site voor is!
Wat kun je winnen?
Een hoesje naar keuze uit het gehele Replay assortiment (klik hier).
Wat moet je doen?
– mij volgen met Bloglovin of GFC
– een reactie achterlaten met je emailadres
Wat mag je doen voor extra kans?
– dit bericht liken op Bloglovin
– mij volgen op Instagram (Muchables), Twitter (Muchable) 
– tweeten over deze winactie (@muchable)
Laat in een reactie achter wat je gedaan hebt! Je hebt 2 weken om mee te doen met deze winactie, op 12 mei 2014 om 23:59 uur sluit deze winactie.

12 thoughts on “Winactie // Replay Iphone hoesje

  1. Awwwh wat leuk zeg Romy! Gelukkig heb ik een iphone 5! Ik wil al super lang z'n hoesje en nu is het mijn kans hihi :') Ik heb natuurlijk alles gedaan wat moest en extra heb ik alles gedaan behalve getweet :$

    Liefs, Natiza! (info[at]thebeautyblondie.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *