Uncategorized

Winactie!

Vandaag een artikel eens niet over lifestyle of fashion, wow? Laatst kreeg ik een pakketje van Fogan waarin 2 lippenstiften zaten en 1 nagellakpotje. Ik heb ze gelijk uitgeprobeerd, wat misschien niet slim was voor de foto haha, maar gelukkig had ik overal nog één van! 
Alle 3 de dingen mag ik namelijk weggeven als winactie op mijn blog! Het enige wat je hiervoor moet doen is melden dat je mee doet en me volgen met GFC/Bloglovin & je aanmelden voor de nieuwsbrief van Fogan. De 3 producten verloot ik aan 3 verschillende lezers. 
Follow on Bloglovin
Lees hieronder mijn mening over de producten. 
 Dat ik van felle lipsticks houd is wel duidelijk aan mijn foto’s en filmpjes, daarom koos ik ook voor 2 opvallende lipsticks. Of nou ja opvallend? Tegenwoordig moet je iets heel extreem doen voordat je opvalt. 
 Allereerst koos ik voor de nummer 31 lipstick, toen ik de verpakking opende rook ik als eerste wasmiddel. Best apart, dat vond ik een minpuntje helaas. Verder ben ik erg tevreden over de lipstick, de kleur en hoe hij dekt & blijft zitten. Over het algemeen blijft lippenstift niet lang op mijn lippen, ook bij deze lippenstift is dat het geval. Na een uurtje is het er weer af en kun je het weer opnieuw doen, maar ja volgens mij zijn we dat allemaal wel gewend? 
 Als tweede koos ik een lakje die ik volgens mij al eerder had getest bij Jessy en waar ik erg tevreden over was. 
 Het blijft een hel om nagellak op te doen en er foto’s van te maken, ik heb absoluut geen mooie verzorgde handen of nagels. Dit is mijn eigen schuld omdat ik nagels bijt en mijn handen niet verzorg zoals dat “nodig is”. Ik ben erg blij met het lakje, hij droogt jammer genoeg niet snel maar verder vind ik hem erg mooi. Dit lakje geeft gelijk veel glitters op je nagels in tegenstelling tot andere verschillende nagel lakjes.
 Als laatste koos ik nummer 1 lipstick.
Ik denk dat ik hier nog het meeste benieuwd naar was, ook deze lipstick ruikt naar wasmiddel wat erg jammer is. De kleur had ik in de winkel niet gauw uitgekozen maar toch sprak op internet me de kleur wel erg aan. Het is niet een kleur die heel erg opvalt maar toch ook weer wel, het ziet er neutraler uit dan een rode lippenstift en ik heb er al gelijk een outfit bij in mijn hoofd (ik weer hé haha). Deze lippenstift blijft erg kort op je lippen wat natuurlijk jammer is, verder vind ik de kleur prachtig en doet dat alle minpuntjes weer goed. :)
Hoe moet je kijken op foto’s, moet je poseren, duckface, ontspannen, mond open, mond dicht, ik ben er gewoon niet goed in. Dan staan mijn ogen er niet mooi op, dan heb ik weer een vage streep op mijn wang, er is altijd iets mis aan mijn foto’s als ik make up op de foto probeer te zetten. Buiten het feit dat ik gewoon geen verstand heb van beauty/make up, vind ik het gewoon heel moeilijk om er foto’s van te maken, respect voor de mensen die ooglooks en dat soort dingen fotograferen hihi. Gewoon mijn ogen eraf knippen en neus als ik lipsticks wil testen en dan komt het wel weer goed. Overigens ook niet letten op mijn haar haha.
Laat me weten wat je van dit artikel vind, goed uitgelegd of niet? Tips?
Al deze producten zijn van www.fogan.nl en kosten allemaal €1,00 per stuk! 

Deze producten zijn gesponsord door www.fogan.nl

20 thoughts on “Winactie!

  1. Ooeeeeh wat een mooie kleurtjes en de verpakking is ook vet mooi! Ben de laatste tijd helemaal into de lipkleuren. Ik vind vooral die tweede lipstick erg mooi, zo'n kleurtje heb ik nog niet in mijn stash. Een leuke glitter topcoat kan er altijd nog bij! 😀
    Ik volgde je al vie GFC en nu ook met bloglovin! Ik gebruik Bloglovin eigenlijk nooit maar heb speciaal voor jou mijn wachtwoord opnieuw opgevraagd aangezien ik die was vergeten! ;D
    Ik heb me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    xx Sammie

  2. Wat een leuke producten! Ik vind de lipsticks zo mooi, wel wat fel maar ik wil juist meer felle lipkleuren dragen. En het nagellakje vind ik ook prachtig, vooral over zwarte nagellak, net zoals jij dat hebt gedaan! Ik doe zeker mee met de winactie, ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief en ik volg je op GFC/Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *