Uncategorized

Winkelen in de IKEA

IKEAAA! Ik houd zo van die winkel, het voelt echt als een dagje uit als ik daarheen ga. Helaas ga ik vaak met mensen die geen zin hebben om lang rond te lopen, dus hup spullen komen en weg. Dit keer ging ik met mijn tante en met mijn oma, geluncht (er zelfs de tijd voor genomen), wc’s beoordeeld, banken en bedden geprobeerd, kortom dit keer er niet snel doorheen. Ik wordt altijd erg geïnspireerd door de dingen die er hangen, staan, liggen en hoe alles mooi is ingedeeld. Huiskamers, slaapkamers perfect zoals ik ze zelf ook zou willen. Ik ben op dit moment ontzettend blij met hoe mijn kamer eruit ziet, maar ik kan ook niet wachten om mijn eigen huisje in te richten. IKEA is vaak goedkoop, maar toch denk ik eerder mijn meubels te kopen in de kringloop en ze dan op te gaan knappen. 
Dit bed wou ik ontzettend graag, ik heb hem nu in het bruin maar wou hem graag in het wit, helaas was die er toen alleen in glans, tja en nu dus wel in het mat.

 Je hebt in de IKEA van die bakken met alleen maar kussens, ik ben altijd geneigd om daarin te gaan liggen. Waarom het ook niet gewoon doen, op de rand van de bak na, lag het erg lekker. Komt er ineens een klant, een vrouw die ik niet ken, die allemaal kussens op mij gaat gooien, wtf?

 Lunchen in het restaurant!

14 thoughts on “Winkelen in de IKEA

  1. Wauw, de eerste kamer vind ik prachtig. Ik heb nu toch wel een beetje spijt van mijn keuze kleur voor behang, die is lichtroze, licht taupe was ook mooi geweest met roze accenten, ahh, ik kan niet wachten tot ik me eigen huis heb, haha!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *