Uncategorized

Winnaar give away!

DSC_0181
Vandaag maak ik bekend wie de winnaar is van het armbandje van de webshop Abeautifulstory, ik had een fout gemaakt gisteren omdat ik per ongeluk een artikel online gezet had wat niet moest. In dat artikel had ik de winnaar van de winactie gezet, omdat ik dacht dat de winactie tot gisteren duurde. Omdat ik gisteren dus eigenlijk al geloot had en dus de winnaar al wist, is die gene nog steeds de winnaar omdat er niemand meer bij is gekomen!
Gefeliciteerd Chloé! Zou je mij je gegevens willen mailen?
Zoals ik al had verteld was ik zondag samen met Jessy en Myrthe de stad in geweest, ik had Jessy haar winactie gewonnen en ze had het voor me meegenomen! 😀 Zie hieronder wat ik gewonnen heb, ik was heel erg blij omdat ik meestal erg lui ben om mijn make up er ‘s avonds af te halen.
Dankjewel Jessy <3
Liefs, Romy

10 thoughts on “Winnaar give away!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *