Uncategorized

You want it? Work for it

Outfit-rommelmarkt6
Soms kom ik ineens weer outfitfoto’s tegen op mijn blog die ik nog niet eerder geplaatst heb. Deze outfit droeg ik een tijdje terug op een rommelmarkt, niet heel bijzonder, ik droeg mijn versleten blazer wat je eigenlijk geen blazer meer kan noemen omdat hij zo versleten is en er verf in zit haha. 
Vandaag heb ik in de middag 2 marktplaats afspraken op het station en daarna ga ik hard bezig met een stageplaats (paniek!) en uiteindelijk wil ik hard aan de slag met mijn blog, want door school heb ik ‘s avonds geen energie meer om nog te gaan bloggen, zo jammer! 

 Hoedje – IAM | blazer – H&M | jurkje – NewLook | ketting – Topvintage | schoenen – Dr. Martens | tas – kringloop

17 thoughts on “You want it? Work for it

  1. Wat zie je er weer onwijs leuk uit Romy! Jammer dat je het zo druk hebt met school! Heb je as. zaterdag nog een beetje tijd? Er is namelijk een onwijs leuke vintage kastverkoop in Groningen. Ik sta er ook ^^.

    Liefs.
    Kim / Vintage & Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *