Uncategorized

You’ve gotta dance like there’s nobody watching

Dat moment wanneer je er achter komt dat die outfit gewoon niet staat, ik houd van truien over rokjes maar op deze foto’s maakt het me echt heel dik helaas! Ik probeerde een nieuwe locatie te zoeken maar dat was moeilijk haha.
Dit weekend wordt druk, een beetje te druk, net als de komende weken. Ik wil eigenlijk mijn weken wat minder vol plannen omdat het gewoon niet gaat zo, maar dat is een nieuw doel voor het volgende jaar. Ik wil vandaag eerst naar mijn oma om mijn nichtjes te fotograferen, dan naar de sinterklaasintocht kijken, misschien nog naar een schuurverkoop, dan mijn kamer afstoffen en stofzuigen en als laatste ga ik nog hockeyen. Zo ziet ongeveer mijn dag eruit, ik ben benieuwd wat ervan terecht gaat komen. 
Trui – C&A | rokje – Only | creepers – NewLook

17 thoughts on “You’ve gotta dance like there’s nobody watching

  1. Super leuke creepers !! Zelf heb ik ook zo'n trui van de C&A, maar die is donkerblauw, ik vind hem altijd leuk staan als ik hem combineer met een overhemdje (schotse ruit) eronder, zodat het kraagje net wat uitsteekt. Met de kleur grijs is het combineren (vind ik) weer net wat moeilijker. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *