Uncategorized

Zomerfeesten 2015, ik ben weer terug!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb echt te lang niets van me laten horen, ik had mijn vakantie ook anders ingepland dan dat het uiteindelijk geworden is! Mede daarom heb ik geen artikels kunnen inplannen, maar daar komt nog een apart artikel over. Ik keek net tussen mijn concepten en zag dat ik sommige artikels nog niet geplaatst had, waaronder die van de zomerfeesten en Art Carnivale. 7 september begint school weer, hoe dit schooljaar gaat worden, geen idee maar ik heb er zin in!

En wanneer school weer begint, ben ik ook weer van plan om mijn blog weer op te gaan pakken, ik vind het jammer dat door dit aparte jaar mijn blog op een lager pitje stond. Maar we zullen zien hoe dit komende jaar gaat lopen.

5 thoughts on “Zomerfeesten 2015, ik ben weer terug!

  1. Jaaa, leuk dat je weer meer gaat bloggen! En ik vind het best begrijpelijk hoor, dat je er in de zomer niet veel aan toegekomen bent. Ik heb ook een zomerstop gehouden; heb het bloggen nu net een klein maandje weer opgepakt. De Zomerfeesten waren zo tof :), ik ben er ook een paar dagen geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *