10 Gedachten wanneer ik wacht op de trein.

Home / OVERIG / 10 Gedachten wanneer ik wacht op de trein.
10 Gedachten wanneer ik wacht op de trein.

De eerste maand van dit jaar ben ik al vaker naar Amsterdam geweest dan heel vorig jaar. En ja dan sta je redelijk vaak te wachten op je trein, maar wat gaat er door alle mensen heen die aan het wachten zijn? Gisteren probeerde ik mijn gedachten te onthouden en op te schrijven, verbazingwekkend hoeveel er door je heen gaat in die paar minuten. Vandaag deel ik ze dus met jullie, oh en sorry dat de bovenste foto niet scherp is en eigenlijk helemaal niet bij dit artikel past, maar ook al sta ik er zelf op ik vind de foto leuk! 

Aii beenkippenvel – het is winter en dan ben ik wat lakser met het scheren van mijn benen, de kippenvel die ik op mijn benen voelde herinnerde me hier weer even aan. (to much information tja)
Help! ik moet plassen – de kou slaat aan op mijn blaas, onee hoe lang duurt het nog voordat ik thuis ben?
Heb ik wel ingecheckt? – hoe vaak ik me dit wel niet afvraag tijdens het reizen..
Hoe lang duurt het nog? – na 15 keer op de klok gekeken te hebben en me 20 keer afgevraagd te hebben hoe lang het nog duurt voordat de trein komt, kom ik weer tot de conclusie dat ik er nog maar een minuut sta.
Bleh dit liedje is niet leuk – zou ik of zou ik niet mijn mobiel pakken? Oké nee ik wacht wel tot ik in de trein zit, geen zin om mijn mobiel te pakken.
Ik heb zin in eten – wacht heb ik eigenlijk nog wel eten?
NEE! Niet alweer vertraging – haal ik mijn overstap nu wel? Anders ga ik in een hoekje huilen..
Wacht, sta ik wel op het goede perron – het duurt nu al zo lang, is dit wel het juiste perron?
Over 2 uur moet ik weer fietsen – het is maar 5 minuten dat ik moet fietsen van het station naar huis maar alleen al die gedachte door de regen maakt me moe haha.
Hey die persoon ken ik! – oh daar ga ik maar niet bij in de trein zitten anders moet ik straks ook nog een gesprek gaan voeren..

Leave a Reply

Your email address will not be published.