10 Things that makes me happy

Home / OVERIG / 10 Things that makes me happy
10 Things that makes me happy

Één van mijn voornemens was positiever zijn, en wat is nou een betere manier dan af en toe een lijstje maken met dingen die mij blij en gelukkig maken? Daarom vandaag mijn eerste “Happy List”, ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, en natuurlijk naar wat jullie blij en gelukkig maakt?

❤ 1. Thee – als ik ‘s ochtends opsta is het het eerste wat ik pak, en nu mijn vader en moeder even vrij waren, dronken we elke middag samen thee. Echt iets wat ik het liefste elke dag zou doen!
❤ 2. Fluffy sokken – ik wil ooit nog eens een hele maand lang mijn sokken fotograferen en dan aan het einde van de maand een overzichtje op mijn blog laten zien. Want zeg nou zelf, sokken maken je outfit toch wel compleet, oja en ze houden je voeten warm..
❤ 3. Een lege laptop – na heel lang uitstellen heb ik eindelijk mijn macbook leeg gehaald en alles via mijn oude laptop op mijn extern harde schijf gezet. Het voelt echt als een opluchting dat alles nu veilig staat en dat ik rustig kan reizen met mijn laptop.
❤ 4. Tomatensoep – dit is ongeveer het enige waar je me wakker voor mag maken, al ben ik er nog niet zeker van of je me hier überhaupt wakker voor mag maken. Maar echt, de soep van mijn moeder en oma.. Het is niet te omschrijven hoe lekker, nee ik overdrijf niet, het liefst at ik het elke dag.
❤ 5. Regen – tja ik moet toegeven dat regen meestal niet leuk is, maar als ik heerlijk binnen met veel dekentjes en thee zit terwijl de regen tikt tegen mijn raam, dan kan ik daar enorm van genieten.
❤ 6. Een schoon bed – het liefst had ik elke dag een schoon fris bed, als de hele dag het raam open heeft gestaan, en ik dan in een koud bed omringd met mijn 35 knuffels, 10 kussens en 5 dekens lig, dan voel ik me intens gelukkig.
❤ 7. Levende cactussen – je zult je vast afvragen waarom dit tussen het rijtje staat.. Terwijl ik dit artikel aan het schrijven was, keek ik om me heen en viel mijn oog op de nog goed uitziende cactussen. Ik weet niet hoe lang ik mijn cactussen al heb, maar volgens mij sowieso al een paar maanden, en ondanks dat ik ze nog maar 2x water heb gegeven, leven ze nog steeds. Maar… Ik moet ze nog steeds namen geven, suggesties?
❤ 8. Jullie! – sinds woensdag ben ik weer gaan vloggen, en ik word nu al zo blij van al jullie lieve reacties, die reacties maken me niet alleen blij maar motiveren me ook enorm. Bedankt!
❤ 9. Oliebollen – het kan nog! Mijn oma heeft ze ingeslagen, zodat ze ze kan invriezen en het hele jaar door kan eten haha. Hoewel het niet past bij mijn voornemens, kan het af en toe geen kwaad, want tja als ik bij oma ben, dan kan ik er niet onder uit komen.. ofnouja.. een straf is het ook niet.
❤ 10. Onze lease kat – Tamme, de kat van onze vroegere achterbuurvrouw, hij logeert voor een half jaartje bij ons en hij voelt zich na 3 maanden helemaal thuis. ‘s avonds droomt hij heel schattig en maakt hij rare geluidjes, het enige minpuntje is dat hij enorm veel vieze scheetjes laat, en zelf rent hij dan heel hard weg. De boef!

Leave a Reply

Your email address will not be published.