3 gratis achtergronden voor op je telefoon!

Home / Creative / 3 gratis achtergronden voor op je telefoon!
3 gratis achtergronden voor op je telefoon!

telefoonachtergronden-muchable

Woehoe, in dit artikel deel ik weer 3 gratis vrolijke telefoon achtergronden met jullie! Het is grappig om te zien dat ik steeds meer mensen ontmoet die een achtergrondje van mij gebruiken, vaak ook oudere patroontjes die ik gedeeld heb in eerdere artikels. Stiekem is mijn eigen favoriet nog steeds mijn abstracte patroon maar ondertussen ben ik ook weer zo iemand die al gauw weer wil veranderen haha. Deze keer heb ik een achtergrond uit dit rijtje, namelijk de laatste :). De bij die ook in mijn eindboek staat voor school en op mijn buttons!

Mocht je opzoek zijn naar een ander soort achtergrond, misschien vind je er één in een eerder geschreven artikel:

 

gratis-telefoonachtergronden

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Welke achtergrond is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.