3,5 maand Spanje! Ik ben terug!

Home / OVERIG / 3,5 maand Spanje! Ik ben terug!
3,5 maand Spanje! Ik ben terug!

Schamen, ja dat doe ik. Een hele maand geen artikels op mijn blog, afgelopen maandag kwam ik terug van een maand Barcelona, ik heb daar helaas weer niet de tijd van mijn leven gehad en mede daardoor heeft mijn blog even stil gestaan! Ik zit in een soort blog dip, maar ook weer niet, zo wil ik als ik echt iets wil, er ook echt voor gaan. Het moet dan perfect zijn en dat is het nu niet en dat houdt me een beetje tegen, maar ik mis het echt enorm en mijn ideeën die razen door mijn hoofd, kortom ik kan niet wachten om weer volop te gaan bloggen!

December is begonnen en dit is de 4de dag dat ik weer in Nederland ben, ik schrijf gauw (echt!) mijn blog bij met mijn ervaringen van deze afgelopen anderhalf maand, ik heb weer hele nieuwe energie en daar ben ik blij mee. Helaas is er 1 minpuntje aan deze tijd van het jaar.. het is zoo snel donker! Wat betekend dat ik heel goed moet plannen wanneer ik foto’s wil maken.

Maar goed, even een kleine update, ik vertel jullie gauw meer!

 Mama is samen met een vriendin nog 3 dagen langs gekomen, echt heel leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.