4 Gratis dieren achtergronden!

Home / Creative / 4 Gratis dieren achtergronden!
4 Gratis dieren achtergronden!

Niet zo lang geleden deelde ik al een aantal nieuwe achtergronden met jullie! Maar na het afronden van de Folktaleweek dacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om de patronen ook als achtergrond aan te bieden op mijn Instagram! En natuurlijk volgt niet iedereen mij op Instagram, dus wilde ik ze hier ook nog delen. Je hebt ze dus al eerder voorbij kunnen zien komen op mijn Instagram, maar mocht je ze daar nog niet tegen zijn gekomen, dan kan je ze onderaan dit artikel downloaden!

Eerdere artikelen met gratis achtergronden:

achtergronden-10

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3 / achtergrond 4

    Wat voor achtergrond heb jij op je telefoon?

Leave a Reply

Your email address will not be published.