5 perfecte Instagram accounts

Home / OVERIG / 5 perfecte Instagram accounts
5 perfecte Instagram accounts

Er was een tijd dat ik nog meer geobsedeerd was met Instagram, maar alsnog kijk ik nu nog standaard om de zoveel minuten of iemand een leuke foto heeft geplaatst. Ik krijg er heel veel inspiratie van en van veel Instagram accounts die ik volg, wordt ik heel erg blij!

Vandaag deel ik een paar favoriete Instagram accounts, ik heb nog zoveel meer accounts die me inspiratie geven, en ook wel personen die ik niet volg maar af en toe bezoek omdat ik anders de foto’s van vrienden niet meer zie. Zelf vind ik dit soort artikels fijn om te lezen, want zo kom ik weer achter nieuwe inspirerende personen, er zullen ook zeker nog meer soortgelijke artikels van mij komen.

 Dominikmartn
Van zijn foto’s krijg ik spontaan zin om naar buiten te gaan en alles te fotograferen, hij laat kleine dingen in het dagelijks leven zo mooi zien. En wat een prachtbeelden!

Wishwishwish
Ik ken haar van haar blog, haar layout ziet er altijd zo mooi uit en natuurlijk haar foto’s ook, sommige mensen kunnen letterlijk alles mooi laten lijken. En buiten dat heeft ze een mooie inspirerende kledingstijl.

 Lekkerensimpel
Sinds Mallorca kan ik koken, en daar had ik spontaan heel veel zin om nieuwe gerechten te maken, eenmaal thuis heb ik er nog geen tijd voor gevonden. Lekkerensimpel is een account die ik via iemand anders tegen kwam, ik krijg er spontaan zin van om te gaan koken, en niet te vergeten het te fotograferen.

 Greaseandglamour
Een kijkje nemen in iemands leven is altijd leuk, maar oh wauw wat bezoekt Jinna Yang prachtige plekken en haar leven lijkt zo leuk. Ik geniet vanachter mijn mobiel van de mooie beelden die ze de wereld in stuurt!

Volgens mij volg ik haar al redelijk lang, ik verbaas me over mijn eigen kledinghoeveelheid maar zij dan. Wauw wat een geweldige kledingstijl heeft ze en ik zou graag eens willen shoppen in haar kledingkast! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.