5x leuke dingen om te doen op een date in de zomer!

Home / Creative / 5x leuke dingen om te doen op een date in de zomer!
5x leuke dingen om te doen op een date in de zomer!

relatieplanet-kopie

Het is alweer 21 juni geweest, wat betekent dat het zomer is!  Afgelopen weken hebben we al een paar keer heerlijk mogen genieten van het prachtige weer en ik kan echt niet wachten tot het weer wat langer warmer wordt! En natuurlijk zijn er in de zomer ook weer andere mogelijkheden voor een originele date. Heb je bijvoorbeeld ooit al eens gedacht aan een boottocht of juist iets avontuurlijker zoals kanoën?

Hoewel je natuurlijk al wel wat inspiratie op hebt kunnen doen in de eerder geplaatste artikels, zijn er altijd nog leuke aanvullingen mogelijk! Dus in dit artikel weer een beetje inspiratie voor een leuke en originele date!

1. Samen skaten – je kunt natuurlijk fijn samen gaan skaten, lekker buiten in de zon. Maar is dit jullie nou te gewoontjes, dan kan je  misschien kijken of er bij jullie in de buurt een rollerskatedisco is. Am I serious? Ja! Dat is pas een originele date! En als je nou niet zo goed bent in skaten is dat toch alleen maar best romantisch, dan moet je wel dichter bij elkaar gaan staan en elkaar vasthouden om niet te vallen.

2. Een bootje varen – bijna niets is zo fijn om in de zomer op het water te zijn en er zijn zoveel verschillende opties! Zo kan je bijvoorbeeld een bootje huren of heel origineel een zwanenboot, het blijven geweldige dingen! Trek dan wel gemakkelijke kleding aan want je moet natuurlijk wel zelf (water)trappelen, haha. Maar zijn jullie nou wat sportiever aangelegd dan is een kano of paddleboard huren juist misschien wel meer wat voor jullie!

relatieplanet-2-kopiekopie

3. Samen op een cursus – nu denk je misschien, mweh wat saai! Maar nee, er zijn zoveel verschillende cursussen en workshops die gegeven worden, vooral in de zomer! Er zijn vast wel cursussen waar jullie beiden geïnteresseerd in zijn, wie weet houden jullie beiden heel veel van fotografie of juist zoiets als pottenbakken. Je weet maar nooit.

4. Naar de dierentuin – wanneer ben jij voor het laatst naar een dierentuin geweest? In de zomer is er genoeg te doen en zijn er regelmatig leuke aanbiedingen waarbij je soms zelfs dieren mag voeren, wel weer echt origineel voor op een date, toch?

5. Een fijne fietstocht – deze is al eerder genoemd, samen gaan fietsen is ontzettend ontspannend en een goede manier om met elkaar te kletsen (mits het niet enorm hard waait waardoor je oncharmant moet schreeuwen naar elkaar). Een tandem huren maakt het nog wat extra leuk, alleen wel jammer dat je elkaar dan niet aan kunt kijken. Des te meer een reden om onderweg te stoppen voor bijvoorbeeld een picknick.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke opties voor een originele date in de zomer en ben je nog niet geïnspireerd genoeg dan kan je altijd nog bij de vorige date inspiratie artikels kijken!

Wat vind jij de leukste plek voor een date? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.