7 dingen die ik mis aan vroeger!

Home / OVERIG / 7 dingen die ik mis aan vroeger!
7 dingen die ik mis aan vroeger!

Hoewel “vroeger” zo lang geleden klinkt, ben ik eigenlijk nog maar 18 jaar op deze wereld, toch maak je in die korte tijd ontzettend veel mee. Ik ben er me vaak niet van bewust over hoe snel deze tijd gaat, voor ik het weet ben ik 20, 30, heb ik een man, huis, kat, kinderen en ga zo maar door. Maar nee vandaag sta ik daar niet bij stil, wel sta ik stil bij 5 dingen die ik mis van vroeger. Binnenkort komt er een vergelijkbaar artikel alleen dan zonder materiële dingen. Ik ben benieuwd of jullie ook dingen herkennen uit dit lijstje!

MSN – terwijl ik dit artikel aan het schrijven was, kwam ik een artikel tegen over MSN, oja even vergeten dat dat ooit een deel in ons leven was, ik was 1 van de weinigen die MSN op het laatst nog gebruikte, eigenlijk ook om maar met een paar mensen te chatten. Zo’n lange status en het on en offline gaan vond ik toch wel het hoogtepunt van mijn MSN carriere.
Kleurrijke kleding – als ik nu naar mijn kast kijk dan zie ik veel zwart, donkere kleuren of pastelkleuren, geen felle vrolijke kleurtjes meer. Daar kies ik natuurlijk zelf voor, alleen toen ik klein was stond het zo anders, als je ruitjes, stipjes, streepjes en verschillende kleuren bij elkaar combineerde dan zag het er ook nog leuk uit ook! Nu kan ik ook gewoon vrolijke kleuren dragen, toch doe ik het niet, raar toch, wat als iedereen een leuke kleur jas zou dragen, dan zou het er een stuk minder somber uit zien op straat.
Tv programma’s – ik wou dat ik nog steeds op dezelfde manier naar Totally Spies of Rocket Power kon kijken als vroeger, als ik de programma’s nu zie is het absoluut niet hetzelfde, kon ik maar 1 dag weer als een kind kijken.
Kleurplaten – hoewel ik nog geen kleurboek voor volwassenen heb gekocht, vind ik dit zo ontzettend leuk! Ik kon mezelf vroeger uren vermaken met een kleurplaat en potloden, stiften of wasco. Nu maak ik mijn eigen kleurplaatjes haha.
Mooie pleisters – hier ben je nooit te oud voor, daarom kocht ik gisteren een mooi pakje ruimte pleisters bij de IKEA, ik ben een stuk gelukkiger wanneer ik een klein wondje hem nu ik zo’n mooie pleister ga krijgen.
Skippyballen – wanneer was het voor jou de laatste keer dat jij op een skippybal rond stuiterde? Juist, waarschijnlijk kan je het je niet meer herinneren, tenzij je op de school voor de kunsten zit, dan is het nog maar een jaartje geleden. Overigens wou het niet meer zoals toen ik klein was, er moeten volwassen skippyballen gemaakt worden, of iemand enig idee of dat al bestaat?
Ballenbak – vergat ik deze ook nog bijna te noemen ook, dit is misschien wel het gene wat ik het meeste mis. Al die keren dat we met een kinderfeestje naar de MonkiDonki of de Apenkooi gingen, oh wat was het tof daar. In mijn hoofd weet ik nog precies hoe het eruit ziet, ik wil er nog eens heen om te kijken of het klopt haha. En ik ga eens een grote mensen speeltuin of speelpark opzoeken of als ik ooit geld voer heb later, zelf bouwen, en dan gaat het me vooral om die ballenbak!

Hebben jullie ook dingen die jullie missen van “vroeger”?

Leave a Reply

Your email address will not be published.