9 koperen interieur items!

Home / Lifestyle / 9 koperen interieur items!
9 koperen interieur items!

Koper2

Van bepaalde spullen kan ik niet genoeg hebben, denk aan notitieboekjes, dekentjes, tape maar ook voor interieur spullen heb ik een zwak. Soms is het handig als ik mijn portemonnee gewoon eens een dagje thuis laat! Alhoewel via internet bestellen ook enorm snel gaat dus die tactiek werkt niet helemaal haha.

Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met het interieur van mijn kamer en ik verander het ook regelmatig. Maar helaas veranderd mijn smaak ook wel eens waarna ik sommige dingen niet leuk meer vind of bepaalde kleuren niet meer goed bij mijn smaak vind passen. Gelukkig ben ik altijd wel in voor een leuke DIY en heb je genoeg inspiratie te vinden op het internet zoals bijvoorbeeld op Westwing.

Met een koperen spray kom je al een heel eind als je iets wilt DIY-en. Binnenkort (als het jullie leuk lijkt) komt er een artikel online waarin ik jullie laat zien hoe je met een verfspuitbus heel gauw een item totaal anders eruit kunt laten zien!

Maar in ieder geval vandaag een kleine collage met een aantal items die ik zo mooi vind en die ik zeker in mijn kamer had willen hebben. Maar ook inspireert het me dat wanneer ik 1 van deze items in een andere kleur zou zien liggen in bijvoorbeeld de kringloop, dat ik ze meeneem en ze overspuit!

 

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9.

Wat vinden jullie van deze “kopertrend”?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.