Aankopen Kringloop, Primark, Ikea & Mac!

Home / Fashion / Aankopen Kringloop, Primark, Ikea & Mac!
Aankopen Kringloop, Primark, Ikea & Mac!

IMG_0029
De afgelopen tijd waren er niet zo heel veel momenten dat ik kon winkelen, maar wanneer ik dan eindelijk weer eens winkel, dan ga ik ervoor haha… Wel kom ik altijd met meer dingen thuis dan gepland, dit is vast heel herkenbaar voor velen. Ik ging onder andere laatst even langs de Primark waar ik een hemdje met een leuke kraag kocht voor 3 euro, ook haalde ik daar nog een nieuwe set ringen, een kwast en een bronze palette.

Ook ging ik nog langs de Ikea (2x zelfs), daar kocht ik een karaf, een simpel plantje en een roltafel die binnenkort in mijn nieuwe werkkamer komt! En natuurlijk had ik ook weer nieuwe panty’s nodig, deze keer ging ik voor een dunnere panty, niet van de IKEA natuurlijk, maar van de Hema.

Zoals ik al zei ben ik 2 keer langs de IKEA geweest, waarvan 1x samen met Iris (de auteur van mijn afstudeer kinderboek), bij de IKEA zit dichtbij een kringloop winkel. Wij moesten die kant sowieso nog op en natuurlijk kan ik het dan niet laten om even een kijkje te nemen in de kringloop. En tot mijn grote verbazing vond ik er zelfs nog een paar pareltjes. Zo kocht ik er 3 jurkjes waarvan ik 1 jurkje tijdens mijn diplomering droeg, de andere 2 jurkjes ga ik wat korter maken, ik doe er dan nog een riempje omheen en dan zijn ook die perfect.

IMG_0035 IMG_0037 PicMonkey Collage
De prijzen van de jurkjes varieerden tussen de 3 euro en 6,50, absoluut niet duur dus!

lipstick

Ook plande ik een tripje naar de Douglas.. En toen ik de Douglas binnen liep dacht ik precies te weten welke kleur lippenstift ik wou kopen. Ik was er al over uit dat ik een Mac lipstick wou in een mooie warme bruintint, niet zo moeilijk toch? Hmm dat bleek toch nog weer lastiger dan gedacht want as always kon ik geen keuze maken en twijfelde ik tussen 2 totaal verschillende kleuren. Gelukkig besefte ik mij net op tijd dat ik erheen was gegaan met het doel een bruinige lipstick te halen, de andere lipstick waar ik tussen twijfelde, was rood, dus was de keuze snel gemaakt. Op de foto’s is de kleur iets minder bruin en neigt hij meer naar het rode dan in werkelijkheid.

Ik ben blij met de keuze, de kleur is subtieler dan de donkerrode lipsticks die ik normaal draag. Ik vind hem bij bepaalde outfits chiquer staan dan een aanwezige rode kleur, perfecte keuze dus. Op dit moment is het mijn favoriete lipstick!

 

Mac lipstick

Zoals jullie ongetwijfeld wel zullen weten, ben ik absoluut geen held in make-up enzo. Hoe graag ik ook een prachtige make-up look bij deze nieuwe lipstick zou willen maken/laten zien, gaat dat het hem helaas niet worden. Één van de redenen waarom ik het soms jammer vind dat ik geen beautyblogger ben, is dat ik nooit een excuus heb om een make-up product te fotograferen.

Maar bij het kopen van een nieuwe Mac lipstick, mocht ik even “los gaan” met mijn 50mm lens die ik eigenlijk veel te weinig gebruik.

lipstick

Wat is jouw favoriete aankoop van laatst?

Leave a Reply

Your email address will not be published.