AFW show; Vibrant Pakistan

Home / OVERIG / AFW show; Vibrant Pakistan
AFW show; Vibrant Pakistan

Zaterdag 12 juli ging ik samen met Janine, Beau & Kim naar Amsterdam voor de fashion week, ik had een uitnodiging gekregen voor de show; Vibrant Pakistan. Die nacht ervoor logeerde ik bij Janine (afashionwayoflife.com) in Leiden en na de show ging ik met Kim mee en logeerde ik bij haar in Utrecht. Buiten de shows om was het een supergezellig weekend, maar goed, de show: ik vond hem echt prachtig, de opening in een tuck tuck autootje, inspirerende en mooie kleding en op het laatst ook nog toffe dansers. Ik keek mijn ogen uit, de vorige show waar ik heen was vorig jaar was lang niet zo spectaculair en geweldig. De kleuren, de modellen, de kleding, de muziek eigenlijk alles vond ik perfect bij de show passen.

We gingen vanaf Amsterdam Centraal met de bus richting de Westergastfabriek, helaas waren we toen we moesten lopen, verkeerd gelopen (3 keer) en waren we bijna te laat voor de show. Gelukkig waren we nog wel op tijd maar het scheelde niet veel.
Natuurlijk heb ik geprobeerd foto’s te maken, ik had mijn instellingen wel anders dan vorig jaar gelukkig maar toch vielen ze me nog wel tegen, ook heb ik geprobeerd die dag te filmen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.