Art Carnivale festival

Home / OVERIG / Art Carnivale festival

Ik heb in een korte tijd zoveel leuke dingen gedaan, ik had 4 superleuke dingen achter elkaar aan. Allereerst ging ik vrijdag 12 juli naar de fashionweek, 12 juli tot 18 juli bij Jessy en naar de zomerfeesten, 14 juli een bloggerspicknick, 18 juli meeting met Sophie en uiteindelijk van 19 juli tot en met 21 juli naar Art Carnivale. Een veel te drukke planning, het werd me gewoon teveel. Bij Art Carnivale was ik zo moe dat ik er niet genoeg van heb kunnen genieten, ik wou ‘s nachts niet mee zwemmen en dansen lukte ook niet. Ik was echt kapot. Toen ik zondag nacht thuis kwam heb ik gedoucht, soep gegeten en ik ben in bed gaan liggen. Ik was echt kapot en ik heb echt 12 uur geslapen, toen ik wakker werd gemaakt dacht ik dat het 11 uur was. Ik heb echt helemaal geen ritme meer haha.

Stilletjes heb ik genoten van deze 3 dagen.

Veel nieuwe lieve mensen ontmoet.

De eerste dag moesten we helpen bij de kinderen, er werden allerlei spellen bedacht voor de kinderen, zoals een indianentent bouwen. Helaas kwamen er geen kinderen.
Er was een “huidenspel”, ik heb niet echt meegekregen wat dat inhield, maar prettig vond ik die huiden om te zien niet. Sommige koppen van beesten hingen er gewoon nog aan, iekss.
Een hut/tent gebouwd van takken.
Ik moest mijn mobiel of camera opladen bij een paddenstoel, helaas hadden we geen stroomvoorziening dicht bij ons, dus dan maar zo 100 meter verderop | een spel voor kinderen | knutsels door kinderen.
Nikki, – , Izet en Hanneke.
Omdat ik zo moe was wou ik veel dingen niet, ik was te moe om nog actief te zijn. Volgend jaar wil ik zeker nog een keer, en dan ga ik wel ‘s nachts zwemmen in het meer, slapen in de tipi, dansen met hippie’s en mee muziek maken.

 Voetenwasstraat en kinderwerkjes.

 Nog 3 bandjes erbij.

 Zeilen, het was geweldig, ik heb genoten.

Oeps, het zijn wat meer foto’s geworden dan ik had gedacht. De foto’s hebben niet zo’n goed kwaliteit omdat ze gemaakt zijn met een compact camera. Deze 3 dagen merkte ik pas hoe erg verslaafd ik aan mijn camera ben, ik kreeg echt afkickverschijnselen. Ik baalde dat ik hem niet mee had, maar ik durfde het niet omdat ik niet wist wat voor werk ik moest doen, achteraf had hij best mee gekund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.