Back to school outfit!

Home / OVERIG / Back to school outfit!

Het eerste jaar dat ik niet zenuwachtig ben om weer naar school te gaan, wat moet ik aan op de eerste schooldag van het jaar? Toch weer een soort indruk dat mensen van je krijgen, en die indruk moet goed zijn. Ik heb nu een ontzettend leuke klas die je hoe dan ook accepteert, het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Vorig jaar had ik mijn nerdbril op, achteraf als je het erover hebt dan zijn de gedachtes van anderen erg grappig. Mijn eerste schooldag is pas over een week, in tegenstelling tot bijna de rest van Nederland volgens mij. Eindelijk me niet meer druk maken over wat ik aan ga doen op die dag, het maakt anderen toch niet zoveel uit, of nou ja ze beoordelen je je er niet op.

Ik keek op verschillende webshops waaronder de webshop Zalando, en ik zag daar een jurkje die erg op het jurkje leek die ik laatst had gekocht. Het was nog niet zo lang geleden dat ik hem kocht dus ik heb hem nog nooit aangehad, leuk voor de eerste dag dus! Ik heb geen idee wat voor weer het gaat worden, je weet het toch niet zeker, maar ik hoop dat mijn panty niet te koud is. Korte mouwen? Ik denk niet dat dat de geschikte tijd van het jaar is haha, vandaar mijn spijkerjasje voor het geval dat het gaat regenen, alleen tja die is niet waterdicht. Ik wil eigenlijk wel fietsen naar school alleen om nou bezweet en natgeregend op school aan te komen? Tegenwoordig heb je steeds leukere regenkleding dus daar ga ik dan nog wel even achteraan.
Maar hier eindelijk mijn back to school outfit. Wel zonder spijkerjasje want ik weet nog steeds niet of het mooi weer wordt. Ligt er dus aan of het mooi weer wordt, als het weer slecht is ga ik met de trein en anders maar geen hoedje want die waait natuurlijk weg wanneer ik fiets.
Hoedje, bril, jurkje – H&M | panty – Zeeman | schoenen, tas – kringloop | ketting – Ebay.

Leave a Reply

Your email address will not be published.