Canada // Central park & The Crystal Mall!

Home / Travel / Canada // Central park & The Crystal Mall!
Canada // Central park & The Crystal Mall!
4 dagen achter elkaar boften wij met het weer, ook 2de paasdag was het een prachtige dag. Ik had die dag eigenlijk afgesproken met Cathalina maar helaas was zij ziek, ik besloot om alsnog de route te fietsen die ik uitgestippeld had. Die dag vertrok ik later dan gepland, maar ik had nog genoeg tijd om meer te doen dan dat ik daadwerkelijk wou.
Ik fietste een redelijk makkelijke route richting Central Park, het park bleek zo mooi te zijn dat ik er een tijdje heb doorgebracht, eekhoorntjes spotten. Eenmaal toen ik het park zo’n 2 keer was door gefietst, ben ik door gefietst naar The Crystal Mall, want daar zouden Cathalina en ik eigenlijk heen gaan die dag, eenmaal binnen viel het me tegen, alleen maar Aziatische winkeltjes en ik heb in het hele winkelcentrum maar 1 andere Europeaan uitziend persoon gezien, zelfs de namen van de winkels kon ik niet lezen haha. Blijkbaar was ik in het verkeerde deel van het winkelcentrum, vertelde een Japanse jongen die mij hielp met de trein.
Daarna ben ik eigenlijk gelijk weer doorgefietst, naar het Deer Lake Park en het Burnaby Regional Lake Park, die foto’s deel ik in andere artikels de komende dagen!
Central Park:
The Crystal Mall:

 

 

En natuurlijk fietste ik met mijn camera om mijn nek en maakte ik ook onderweg een paar foto’s:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.