Canada // Jericho beach & Wreck beach!

Home / Travel / Canada // Jericho beach & Wreck beach!
Canada // Jericho beach & Wreck beach!
Mijn laatste artikel over vorige week zondag, het is namelijk al een week geleden, want ja de tijd vliegt. De foto’s van afgelopen 3 weken zijn allemaal uitgezocht en gesorteerd. Vandaag de foto’s van Jericho Beach en van Wreck Beach.
Bij Jericho Beach bleek een heel mooi park te zijn, natuurlijk heb ik die helemaal rond gefietst, en zo schattig ik kwam konijntjes tegen, al dacht ik eerst dat het misschien iets te maken had met 1ste paasdag, maar ze bleken er altijd te lopen, zo leuk!
Na Jericho Beach Park fietste ik een heel eind door de “bossen” richting Wreck Beach, geen idee wat ik kon verwachten. Onderweg vroeg ik iemand of ik goed reed, want ik was al wel aardig lang onderweg en de stijle stukken omhoog werden steeds zwaarder. Maar ik reed goed, hij moest alleen wel heel hard lachen omdat Wreck Beach blijkbaar een nudisten badplaats is. Oh oeps, niet goed genoeg geïnformeerd. Gelukkig was het nog te koud om te badderen en naakt in de zon te liggen.
Eenmaal aangekomen bij Wreck Beach, of nou ja bij trail 3, moest ik een enorm lange trap naar beneden lopen, gelukkig was het het meer dan waard want wat een prachtig uitzicht had ik daar. Ik heb er een tijdje gezeten en gewoon puur genoten, want oh wat was het weer ook nog eens heerlijk.
Kortom, mijn eerste paasdag was nog nooit zo mooi geweest!

 

 

 

 

Wreck Beach:

 

 

 

 

 

 

 

 

En nog 2 foto’s van onderweg:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.