Canada // Kajakken Deep Cove!

Home / Travel / Canada // Kajakken Deep Cove!
Canada // Kajakken Deep Cove!
Zondag had ik totaal andere plannen, maar het roer werd omgegooid en samen met het Nederlandse gezin gingen we kajakken in/bij(?) Deep Cove! Het is niet te vergelijken met kajakken in het Deer Lake Park, dat vond ik al wonderbaarlijk mooi, maar dit was nog geweldiger!
Het uitzicht, de geluiden, alles bij elkaar geeft mij zo’n goed gevoel. We gingen naar een soort eilandje, met de kajak natuurlijk, daar hadden we een picknick en toen gingen we weer terug. De stroming en golven waren soms nog best sterk, maar gelukkig ging alles goed en was het superleuk. Het weer was ook nog eens perfect, kortom: een geweldige dag!
Hoewel ik nu pas mijn dinsdag af ga sluiten en er voor jullie al een nieuwe dag begonnen is, ben ik aan het twijfelen of ik morgen, voor jullie dus vandaag, hier weer heen ga om te paddleboarden.. We zullen het zien, ik heb nog een nachtje om erover na te denken. Mijn laatste werkdag heb ik afgerond en ik heb net een afscheidsfeestje gehad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.