Canada // Kitsilano beach & on my way!

Home / Travel / Canada // Kitsilano beach & on my way!
Canada // Kitsilano beach & on my way!


De echte eerste dag dat ik in Vancouver was, ging ik 10 minuutjes naar Kitsilano beach, het was er prachtig en ik was zo verbaasd. Emma van het Nederlandse gezin waar ik het eerste nachtje in Vancouver logeerde, nam me er naar toe. 2 weken later, (nu alweer 3 weken), maar vorige week zondag ging ik op mijn fietsje naar Granville Island (klik hier voor het artikel), en daarna fietste ik door naar Kitsilano beach!

Nu denk je misschien; wat een rare titel voor dit artikel, ik heb nu een map aangemaakt op mijn laptop waar ik alle foto’s in plaats die ik onderweg gemaakt heb. Sommigen wil ik heel graag delen maar dan weet ik bijvoorbeeld niet bij welk artikel ik ze moet toevoegen.

Mijn blog is niet helemaal meer up to date, dit is dus al van een week geleden, maar op de 2 dagen dat ik vrij ben per week, doe ik zo ontzettend veel dat ik de foto’s wel in 4 artikels moet delen haha.

 

En de volgende keer een heleboel on my way foto’s haha!:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.