Canada // Lighthouse Park!

Home / Travel / Canada // Lighthouse Park!
Canada // Lighthouse Park!
Ondertussen zijn er alweer 2 artikels online gekomen over het Lynn Canyon park waar ik donderdag heen ging. Die dag nam ik nadat ik het Lynn Canyon park had bezocht, de bus richting het Lichthouse park, het was 2 uur reizen maar dat was het meer dan waard. Het is al een heel verhaal apart over mijn reis daar naartoe, daarom daar vanmiddag een apart artikel over haha!
Ik besloot maar gelijk verstandig te zijn en mijn fiets aan een paal vast te maken, niet weer dezelfde fout en mijn fiets een paar kilometer op mijn schouder meedragen. Er was nog een goede actie, ik nam namelijk een plattegrond mee! Uiteindelijk raakte ik alsnog van het pad af, per ongeluk, en dus had ik niets meer aan de kaart. Hoewel het voelde alsof mijn lichaam zich langzaam aan het begeven was, liep ik toch door, af en toe een bult afklimmen of beter gezegd glijden, ja het hoort er allemaal bij. Ik voelde me een echte avonturier!
Ik begin een beetje in de herhaling te vallen, maar oh wat was dit ook weer een prachtig park. Ik weet niet welke plek ik nou het mooiste vind van alles, maar dit park staat erg hoog op mijn lijstje. Kon ik maar een beetje van dat uitzicht meenemen, je zou er maar elke dag op uit kunnen kijken.. Hoewel ik thuis ook absoluut niet mag klagen met mijn uitzicht op koeien en schapen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.