Canada / Stanley park!

Home / Travel / Canada / Stanley park!
Canada / Stanley park!
Ik denk dat dit tot nu toe wel het mooiste is wat ik tot nu toe gezien heb, zaterdag fietste ik vanaf Katharina/Kathalina haar huis richting Stanley park, die dag fietste ik zo’n 25 kilometer denk ik. Of nou ja ik ben erg vaak verdwaald en heb denk ik in de tijd dat ik hier ben al bijna 60 mensen aangesproken met of ze een straat kennen die op mijn Google Maps te zien is.
Maargoed, ik fietste dus naar Stanley park, iedereen had het erover dat ik er sowieso een keer heen moest, en nu ik er “dichtbij” was, besloot ik er heen te gaan. Opzich was het inderdaad best dichtbij! Ik kon het makkelijk fietsen omdat het naar beneden was haha. Ik besloot om maar gewoon de mensen en de weg te volgen, dan zou het wel goed komen, ik heb geen idee hoe lang ik uiteindelijk gefietst heb rondom Stanley park, maar het was lang maar prachtig!
Tussendoor ging ik nog een beverpad lopen, maar helaas heb ik geen enkele bever gespot, maar tadammm… wel een wasbeer whaha!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.