De onwerkelijke reis naar kaapverdië!

Home / Travel / De onwerkelijke reis naar kaapverdië!
De onwerkelijke reis naar kaapverdië!

Kaapverdië Sal

Ondertussen ben ik alweer iets meer dan 2 weken terug uit Kaapverdië en ik vind het nu al bizar om de foto’s terug te kijken. Ik heb soort van het gevoel, omdat ik zo snel weer in het dagelijks leven zit, dat ik het mij nog steeds niet helemaal besef. Datzelfde gevoel had ik met Canada, al is het niet te vergelijken wat betreft type reis. Ik kan ook echt niet wachten om bezig te gaan met een fotoboek van deze reis. Dat lijkt mij echt heel tof, om dan van elke reis een fotoboek te maken, daar kijk je bijvoorbeeld eerder in dan dat je een album opent op je externe harde schijf. Sowieso foto’s tastbaar hebben vind ik stiekem nog steeds specialer.

Als ik kijk naar een aantal weken geleden dan vind ik het zo gek wat er allemaal gebeurd in deze periode. Sowieso nu al in dit jaar, het is allemaal wat bizar en apart. Het fijne aan reizen vind ik onder andere dat je meer in het moment zelf leeft, je ziet wel wat je de volgende dag gaat ontbijten of wat je gaat doen. En nu ik dit artikel schrijf besef ik mij dat ik mij daar de komende tijd meer op moet gaan focussen. In het vorige artikel die ik schreef over deze reis had ik jullie al voorbereid op nog veel meer foto’s, het zijn er heel veel maar ik heb mij nog in moeten houden haha.

En natuurlijk, ondanks dat ik vrij weinig gefilmd heb, wou ik ook nog mijn video delen die ik maakte van de reis.

img_7779 img_7474

kaapverdie-6img_7548 img_7576 Kaapverdië Sal Kaapverdië Sal img_7735

kaapverdie-4img_7763 img_7766

kaapverdieKaapverdië Sal

kaapverdie-3Kaapverdië Sal img_7851

kaapverdie-5img_7877 Kaapverdië Sal Kaapverdië Sal

Klik hier om de video op Youtube te bekijken.

Wat was jouw laatste reisbestemming?

Leave a Reply

Your email address will not be published.