Dear Juli! / Doelen van juli!

Home / Lifestyle / Dear Juli! / Doelen van juli!
Dear Juli! / Doelen van juli!

IMG_0121 kopieEn dan is het ineens juli, what?! Serieus, waar is de tijd gebleven? Het eerste half jaar van 2016 is al voorbij, heel bizar. Hoe tof ik de afgelopen maanden ook vond, ik heb er nog niet genoeg uitgehaald. Daarom hoop ik dat juli een enorm leuke maand ga worden, maar volgens mij kan dat niet anders.

Over 2 weken begin ik namelijk weer met werken in een animatie”team” in Duitsland, op dezelfde camping als vorig jaar, hier heb ik onwijs veel zin in! Verder heb ik nog heel weinig dingen voor juli gepland, maar heb ik wel een aantal doelen voor mijzelf gesteld die ik in dit artikel met jullie ga delen!

Mijn doelen voor juli:

  • Weer beginnen met hardlopen, de laatste keer dat ik hardliep is alweer een tijdje terug, daarom wil ik het weer oppakken en hopelijk in Duitsland er ook mee door gaan!
  • Meer tekenen! Tekenen voor mijzelf is er de afgelopen maanden bij ingeschoten door de deadline van mijn afstudeerproject. Ik wil daarom weer meer voor mijzelf gaan tekenen en daar ook vaker iets van delen op bijvoorbeeld mijn blog.
  • Mijn schetsboek volmaken, toepasselijk voor het vorige puntje uit deze lijst. Volgend schooljaar begin ik aan mijn studie vormgeving aan de kunstacademie van Groningen, maar eigenlijk wil ik dan het liefste helemaal opnieuw beginnen. En tja daar hoort een nieuw schetsboek ook bij natuurlijk. Maar ik heb op dit moment 3 schetsboeken waar ik in bezig ben, ik wil eerst 1 daarvan volmaken voordat ik begin in een nieuw schetsboek.
  • Meer bloggen! Het gaat steeds beter en ik heb het plezier in bloggen wat ik een tijdje miste, weer terug! Ook mede vanwege school had ik weinig tijd om te bloggen, nu heb ik eindelijk weer tijd (en zin!) dus kan ik niet wachten om weer volop te fotograferen en te schrijven!
  • Minder uitstellen. Tja, ooit moet ik bepaalde dingen doen, of ik ze nou blijf uitstellen, ze worden niet voor mij gedaan. Ik wil mezelf eerder “een schop onder mijn kont geven” en gewoon doen wat ik moet doen. De laatste tijd bleef ik namelijk maar rottige klusjes uitstellen (belasting aangeven etc), dat ik nu met alle dingen die ik nog moet doen wel een dag zoet ben. Zonde, want als je het tussendoor doet dan valt het wel mee!
  • Mijn Etsy shop openen! Jaa ik roep dit al een tijdje en ook dit puntje hoort een beetje bij de vorige punt. Ik wil in juli mijn Etsy shop af hebben en online zetten.

Ik denk dat het allemaal hele haalbare doelen zijn en ik ga er ook vanuit dat dit alles mij zeker gaat lukken. Ik heb in ieder geval zin in deze maand juli, ik hoop jullie ook!

Hebben jullie doelen die jullie in deze maand willen bereiken?

Leave a Reply

Your email address will not be published.