Ik deed mee met Folktaleweek 2018!

Home / Creative / Ik deed mee met Folktaleweek 2018!
Ik deed mee met Folktaleweek 2018!

Twee weken geleden zag ik een aantal illustratoren op Instagram mededelen dat ze meededen aan de Folktaleweek. Om eerlijk te zijn had ik er nog nooit van gehoord en besloot ik, na het bekijken van een aantal accounts, om ook mee te doen.

De bedoeling was dat verschillende illustratoren een week lang in een bepaald thema eigen werk maakten, maar dan wel allemaal in hetzelfde onderwerp. Het was heel leuk om te zien hoe elke illustrator weer een ander beeld creëerde bij hetzelfde onderwerp! Via de Folktaleweek hashtag kon je heel makkelijk zien wat anderen gemaakt hadden, heel inspirerend.

Dit waren de onderwerpen:
Dag 1: Forest
Dag 2: Magic
Dag 3: Witch
Dag 4: Ghost
Dag 5: Insect
Dag 6: Mirror
Dag 7: Animal

Normaal gesproken doe ik niet snel mee aan een teken challenge omdat ik het door tijdgebrek vaak niet afrond. Maar ik vond het wel weer eens tijd worden om uit te proberen of ik het wel een keer af kon maken. En het is gelukt! Daarom wilde ik graag het resultaat hier delen, ook omdat ik hier weinig heb geplaatst de laatste tijd. Dat terwijl ik zelf dit soort dingen ook leuk vind om te zien op anderen hun blogs. Hieronder zijn dus mijn resultaten te zien! Ook staan ze natuurlijk op mijn Instagram!

folktale-week

insta-5
preview-2

insta-6

unadjustednonraw_thumb_78d0

insta-7

Welke illustratie is jouw favoriet? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.