Different is beautiful

Home / OVERIG / Different is beautiful
Different is beautiful
Vandaag hadden we een afspraak om 12 uur met een kunstenares, heel dom maar ik dacht dat het om 5 uur was want tot nu toe hebben we bijna alle afspraken rond die tijd gehad. Maar ik ben het dus helemaal vergeten en we zijn dus niet gekomen, net kreeg ik een mailtje met waar we waren.. Oeps! Het scheelt dat ik me minder lullig voel omdat het Spanjaarden zijn, en die komen zelf ook soms niet of altijd te laat. Ik ga zo een stokbroodje halen van de supermarkt om de hoek en verder staat er voor vandaag nog niets op de planning. Misschien een dagje tekenen, ook fijn! 

Shirtje – Primark | ketting – onbekend (Jessy) | hoedje, rokje & zonnebril – H&M | schoenen – Dr. Martens

Thanks to Jessy voor de prachtige foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published.